НЕ правете тези неща със снимките си, за да не си навлечете ядове


НЕ правете тези неща със снимките си, за да не си навлечете ядове
Снимка: iStock/Guliver

Снимките крият мистична сила. И затова съществуват куп суеверия, свързани с тях. Неслучайно в много страни е забранено да се снимат хора без тяхно разрешение. Независимо дали вярвате в суеверия или не, със сигурност ще ви е интересно да се запознаете с някои забрани, свързани със снимките. 

Ето какво никога не трябва да правите с тях:

1. Не давайте снимките си на непознати

Чрез снимките се извършва енергиен обмен, който недобросъвестните хора могат да използват, за да нанесат непоправима вреда. Именно фотографиите са основен атрибут в извършването на различни окултни ритуали. Това правило не важи за изображения, изтеглени от социалните мрежи или мобилно устройство.

2. Не давайте ваша снимка на любимия си, ако на нея сте само вие

Снимка, на която има само един човек, предава енергията на самотата. Когато тя се озове в партньора ви, той започва подсъзнателно да се отнася към вас като към човек, който не се нуждае от никого, за да е щастлив.

Ако искате любимият ви да има вашата снимка, езотериците препоръчват да си направите снимка заедно. По този начин и двамата ще усещате енергията на любовта.

КАКВО ОЗНАЧАВАТ БУКВИТЕ, ИЗПИСАНИ ВЪРХУ РЪЦЕТЕ НИ

3. Не се снимайте на места с отрицателна енергия

Мрачните места не са най-добрият избор за снимка. Ако се снимате на неподходящо място, ще привлечете негативната енергия в живота си.

4. Не късайте, не режете и не изгаряйте снимките си

Всяка снимка е неразривно свързана с лицето, изобразено на нея. Следователно, когато късате или изгаряте снимките си, вие сами съсипвате живота си, привличайки беди, неприятности и болести в него. Нарушавайки целостта на вашето енергийно поле, вие се превръщате в мишена за недоброжелатели и врагове.

5. Съхранявайте снимките на починалите далече от тези на живите

Редно е да почитате паметта на починалите си близки, но не бива да съхранявате снимките им в един албум с тези на хората, които са живи, и още повече да публикувате такива снимки на видно място. Факт е, че снимките на починалия съхраняват и предават енергията на смъртта, което се отразява негативно на живите хора. В домовете, в които на видно място са изложени снимки на починали, често има скандали, болести и други неприятности.

3 ПРЕДМЕТА, КОИТО ПРИВЛИЧАТ ПАРИ ВКЪЩИ

6. Не публикувайте и не подарявайте снимки на бебето си

Биополето на малките деца е изключително уязвимо през първите месеци от живота им, така че бебетата са много по-податливи на негативни влияния.

7. Не снимайте некръстени деца

Счита се, че некръстените деца са лишени от божествена защита, така че снимките могат да им навредят, отнемайки от жизнеността им и предизвиквайки лош късмет в техния живот.

8. Не се снимайте по време на бременност

Според поверията това може да доведе до спонтанен аборт, психически и физически здравословни проблеми на бебето. Но все пак да не забравяме, че съществува сериозно опровержение на това поверие - много известни личности не само открито обявиха бременността си, но си и позволиха да участват в голи фотосесии. И въпреки това имат здрави бебета.

9. Не се снимайте преди дълго пътуване

Според поверието след като сте снимали "по пътя", никога няма да се върнете у дома. Това е още едно противоречиво твърдение. Достатъчно е да си припомним астронавтите, известните пътешественици, моряци и откриватели, които се снимат преди заминаването си и се прибират след това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама