Ние сме отражение на мислите си, което означава, че ставаме това, за което мислим!


Ние сме отражение на мислите си, което означава, че ставаме това, за което мислим!
Снимка: iStock

Нашият мозък е сложен лабиринт, който ще ни помогне да преодолеем страховете, проблемите в отношенията и да получим неограничен брой възможности. А това означава, че няма да е възможно да успеете без най-добрият инструмент - умът.

Само благодарение на ума си можете да постигнете това, което искате, защото мислите със сигурност ще помогнат за укрепване на резултата, за да стигнем до мечтаната цел.

За да настроите мислите си и да ги научите да си сътрудничат с вас, е необходимо следното:

- Спрете да мислите негативно

- Хранете ума си с книги

- Вдъхновете се и запомнете, че провалът не е опит и урок

- Бъдете дисциплинирани

- Време е да вземете контрол върху ума си

Важно е да запомним, че сме отражение на мислите си, което означава, че ставаме това, за което мислим.

Грубо казано, ако наистина имате нужда от нещо, говорете за това. Кажете на ума си, че искате да спрете да се страхувате, да се събудите рано или да спечелите милион долара.

И мозъкът ще повярва в това и след това ще направи всичко, за да постигне желаното.

За да можете вие ​​и вашият мозък да работят заедно, трябва да го възпитате. Научете ума си да бъде:

- дисциплиниран

- мощен

- положителен

Филтрирайте всичко, което противоречи на тези три правила, защото те ще помогнат да постигнете всичко, за което мечтаете толкова дълго.

Кажете си, че имате възможност да направите всичко, за което сте мечтали. Мозъкът ще повярва в това и вие ще успеете. В крайна сметка мислите са материални. Мозъкът постоянно може да се тренира, докато един ден не стане едно цяло с нас.

Не успяхте да победите страха от излизане на сцена или не можахте да стигнете до финала по време на маратона? Чудесно! Всеки лош опит има много ползи за ума!

Ако не получите това, което искате, не се притеснявайте. Това е част от плана, защото когато мозъкът ви провали, това ви дава възможност да опитате отново, като използвате различна стратегия.

Опасност за вас има мускулната памет, тя учи мозъка да свикне с борбата и болката, като не позволява вторият път да се направи старата грешка. Но не позволявайте на ума да свикне, не трябва да се отказвате всеки път.

Научете го, че болката е най-доброто изживяване. Помислете за това и след това тествайте ума си, когато се появи възможност.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама