Независимо колко е труден животът ви в този момент, имайте вяра и бъдете благодарни!


Независимо колко е труден животът ви в този момент, имайте вяра и бъдете благодарни!
Снимка: iStock/Guliver

Дори и след най-дългата и мрачна нощ винаги идва светлата сутрин. Винаги!

Всички ние сме част от един страхотен план и всеки от нас е на своето място, точно там, където трябва да бъде. Всеки е получил своя безценен дар, какъвто е животът ни. И колкото и да е труден (или да изглежда труден в момента) вашият път, бъдете благодарни за него.

Бъдете благодарни, че живеете на този свят. Самото ви съществуване е това, за което трябва да благодарите, защото вярвате или не, но това е магия!

Бъдете благодарни на хората, които винаги остават с вас, без значение какво се случва- само защото ви ценят. За вашето семейство, което ви обича заради това, което сте. За приятелите, винаги готови да ви подкрепят. В тяхната компания сте изживели най-щастливите моменти от живота си.

Бъдете благодарни дори на хората, които ви нараниха и разбиха сърцето ви - защото те ви направиха по-силни и ви научиха да разбирате хората. И по-специално, бъдете благодарни на онзи човек (надявам се да сте го срещнали), с когото искате да прекарате остатъка от живота си - всяка минута и секунда.

ЗАЩО ПРАВИТЕ ЖИВОТЪТ СИ ПО-ТРУДЕН, ОТКОЛКОТО Е?

Ако не бяха всички тези хора, нямаше да бъдете този човек, който е в състояние да издържи на житейските обстоятелства, като в същото време става все по-силен и мъдър.

Бъдете благодарни за всички хубави малки неща в живота си. За това, че имате чист, топъл и уютен дом, за красотата на залезите и изгревите, за това, че благодарение на всички тези малки неща животът ви става пълноценен и завършен. Може не винаги да ги забелязвате, но те имат значение.

Бъдете благодарни за грешките си, защото без тях никога не бихте се оправили в този живот. В свят, пълен със съжаления, винаги бъдете благодарни дори за моменти, които смятате, че са пропилени.

Животът може да бъде много различен и целта му не е винаги да ви направи победител или да се стремите към непостижимо съвършенство ... Целта му е да живеете както човек и да бъдете себе си, защото животът трябва да е истински.

Колкото и да е труден сегашният ви живот, няма да бъде все така! Съдбата никога не би ви поставила в трудна ситуация, ако няма друг по-добър план за вас. Просто повярвайте ... И бъдете благодарни за живота си, вместо да се оплаквате и съжалявате.

Дори и след най-дългата и мрачна нощ винаги идва светлата сутрин. Винаги!

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Силна


Реклама
Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


 • Големият месечен хороскоп за февруари...
  Големият месечен хороскоп за февруари 2023

  Овен През този месец няма да сте особено настроени към общуване и развлечения, но и не е задължително да участвате в такива. Работната обстановка ще продължи да бъде спокойна, но е важно да избягвате конфликти с колеги или началници. В личния живот не очаквайте особени сътресения. Сега ще можете...

 • Съвет за всяка зодия за февруари 2023...
  Съвет за всяка зодия за февруари 2023

  Овен През този месец ви съветваме да бъдете по-внимателни с половинките си. Може да останете неразбрани от тях, затова общувайте повече и говорете направо. Телец Телците ще имат успехи в работата, но трябва да свършат всичко в срок. Може да получат дори повишение. Близнаци Близнаците...

 • Задушница 2023 - Голяма, Черешова и...
  Задушница 2023 - Голяма, Черешова и Архангелова

  Традиционно на задушница във всички православни храмове се отслужва заупокойна литургия. Хората посещават гробовете на своите починали близки и приятели, за да почетат паметта им, да си спомнят за тях и да се помолят за душите им. Както на всяка Задушница, се раздава жито и храна за "Бог да прости мъртвите...

 • Хороскоп за днес, 3 февруари 2023...
  Хороскоп за днес, 3 февруари 2023

  Овен През този ден ще бъдете първи във всичко. Това ще е уморително. Помислете дали да не отстъпите някое първенство. Телец През този ден бъдете най-вече себе си. Нищо по-хубаво от това не можете да предложите или измислите. Ще бъде оценено. Близнаци През този ден помислете добре преди да...

 • Късметче за всяка зодия за 2 февруари...
  Късметче за всяка зодия за 2 февруари 2023

  Овен Късметът ви днес отреди, че време за любимата си книга ще имате до зори. Телец Затворете очи и силно си пожелайте нещо. Близнаци Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Вижте още: Тези зодии ще имат много късмет през февруари...

 • Хороскоп за днес, 2 февруари 2023...
  Хороскоп за днес, 2 февруари 2023

  Овен През този ден желанията ви ще са повече, но в действителност нямате нужда от всичките. Помислете с какво бихте се задоволили на този етап. Ще се почувствате много по-щастливи. Телец Днес ще ви се случи нещо, което сте очаквали да се случи на друг етап. Ще сте достатъчно подготвени, така че...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама