Няколко странни неща, които всички правим, но не си признаваме


Няколко странни неща, които всички правим, но не си признаваме
Снимка: iStock/Guliver

Почти всички имаме някои странни ежедневни навици, за които се срамуваме да говорим пред други хора. Но въпреки това всички те са неразделна част от нашия живот.

Всички сме различни хора и в същото време много си приличаме. Ние сме обединени от реалностите на съвременния живот, модата, навиците и зависимостта от общественото мнение. Ще ви представим няколко странни неща, които присъстват в живота на всеки от нас, дори и да не искаме да го признаем.

1. Можем внимателно да погледнем в очите на нашия събеседник със сериозен поглед, докато мислим за 1000 други малки неща, които нямат нищо общо с разговора.

2. Понякога всички сами си правим „маникюр“ със собствените си зъби.

3. Храним се в леглото, а после не можем да заспим цяла нощ, защото трохите ни пречат.

4. След като отидем при фризьора, казваме на „майстора“ с усмивка на лице, че наистина харесваме новата прическа и когато затворим вратата на салона, сме готови да заплачем, защото изглеждаме просто ужасно.

5. Много жени правят странни прически и нанасят нелеп грим на лицето си, а след това снимат получените „шедьоври“ на своите смартфони. Не прекалявайте с маските!

6. Ако не е необходимо да излизаме сред хора, можем да ходим по цял ден в дома си с пижама, без грим и с мръсна коса.

7. Преди да решим дали да изперем чорапите си и други дрехи, ги подушваме.

8. Ние купуваме стоки с отстъпка с последните си пари, дори ако ясно разбираме, че изобщо не ни трябват.

9. Ние наблюдаваме живота на бившите си партньори в социалните мрежи, за да сме сигурни, че без нас те не са толкова щастливи, колкото са били.

5 МОЩНИ КРИСТАЛА, КОИТО ЩЕ ПОДОБРЯТ СЪНЯ ВИ

10. Нашият образ в социалните мрежи няма нищо общо с това, което се случва в живота ни в реалността - в интернет картината очевидно се оказва по-розова.

11. Преминаваме странни тестове във Facebook, като знаем, че получения резултат в никакъв случай не може да бъде истина.

12. След като създаваме ужасна каша в дома си, ние се опитваме да отложим почистването няколко дни, защото не можем да решим откъде да започнем.

13. И последното, но не на последно място! Всеки определено ще се съгласи с това твърдение - всички съзнателно, със собствените си мисли и действия, усложняваме живота си, измисляйки си проблеми за себе си, които всъщност не съществуват!

А вие може ли да си признаете, че вършите поне някои от тези неща?

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама