5 мощни кристала, които ще подобрят съня ви


5 мощни кристала, които ще подобрят съня ви
Снимка: iStock/Guliver

Лепидолит

Подобно на други литиеви кристали, това е фантастичен успокояващ кристал. В допълнение, той работи чудесно, когато става въпрос за безсъние поради кошмари, често събуждане или лоши сънища. Освен това се препоръчва за хора, които са твърде развълнувани, чувстват безпокойство или тревожност, особено вечер. Този камък ще ви донесе дълбоко вътрешно спокойствие.

Прозрачен кварц

Всеки тип кварц по свой собствен начин е мощен, независимо от цвета му. Този прозрачен кристал успокоява хаотичния ум. Ето защо, когато се чувствате депресирани, поради мислите си, това ще бъде най-добрият кристал за вас.

Това е мощен камък, който почиства ума от обсесивно лоши мисли. Освен това, премахва стреса и облекчава страховете, като ви помага да спите по-добре.

Аметист

Този камък се счита за доста силен и полезен лечител. Той също така успокоява и отпуска цялото тяло и душата. Аметистът лекува емоционални и умствени проблеми. Той също така помага за борба с депресията и безпокойството.

Този кристал ще премахне стреса и ще ви позволи да спите много по-добре. Освен това той може да стане отличен асистент при лечението на депресия.

В КОИ ЧАСОВЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ДА ПИЕТЕ КАФЕ?

Опушен кварц

Този кристал определено е враг на отрицателна енергия. Той преобразува негативните енергии в положителни. Освен това работи добре за защита от лоши очи и мисли. Той се използва за почистване на човек и домове от лоши енергии. Камъкът всъщност абсорбира отрицателния заряд и след това го превръща в полезни енергии.

Лунен камък

Всъщност, самото име говори, че камъкът е свързан със съня и нощта. И това е точно така, тъй като лунните камъни работят перфектно при лечението на безсъние. Това е мощен кристал, който премахва вашия емоционален стрес, страхове и притеснения, което ви позволява да почистите ума и след това да заспите спокойни.

Всичките тези пет кристала ще ви помогнат да спите по-добре и ще подействат фантастично отделно, но те също така ще работят добре и заедно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама