Обеците на ушите могат лесно да променят съдбата ви


Обеците на ушите могат лесно да променят съдбата ви
Снимка: iStock/Guliver

Много е важен правилният избор на обеци. И тук не става въпрос толкова за външния вид на жената, която ги е сложила, а за енергийната стойност, която те носят.

Трябва да уточним, че не всички обеци имат магически свойства. Според експерти, пластмасовите бижута няма да помогнат, например, да се предпазите от зли очи. Най-добре е да се сдобиете с бижута от благородни метали - злато или сребро - или бижута, украсени с камъни.

В същото време различните метали и камъни имат различно въздействие върху собственика си. В зависимост от нивото на влияние, продуктите са разделени на три ключови елемента: огън, земя и вода.

За да привлечете мъж: „огнени“ обеци.

Камъни: рубин, ахат, цитрин, кехлибар, гранат, оникс

Метал: злато

В този случай самият елемент говори сам за себе си. Тези обеци подхождат  на собствениците на ярък характер, активни и силни. Те даряват с мощна енергия и добавят енергия за целия ден. Бижутата ще бъдат само за дами, които имат бизнес и са постоянно потопени в него. Също така, „огнените обеци“ имат силни любовни свойства. С тях една жена изглежда желана и  привлича повече вниманието на мъжете.

Експертите предупреждават да не носите такива бижута през цялото време: в зряла възраст рискувате да останете без партньор и да изживеете живота си сами. Има вероятност с годините вашият характер само да се влоши, по-често ще изпитвате агресия и нервност за дреболии.

Срещу магии: „водни“ обеци

Камъни: йолит, флуорит, яспис, опал, сапфир, кварц, циркон.

Метал: сребро.

Тези бижута ще „измият“ цялата негативна енергия от вас: независимо дали става въпрос за клевета от завистлив приятел или за злите езици на колегите. Езотериците съветват всички жени да купуват камъни от водната стихия - бижутата ще се превърнат във вашия вълшебен талисман и ще пазят от зли духове и други зли сили. Влиянието на тези камъни ще бъде особено полезно за такива важни събития като сватба, рожден ден или погребение. По правило, при тях се събират голям брой хора и енергийното поле може да отслабне.

Самочувствие: „земни“ обеци

Камъни: тигрово око, тюркоаз, топаз, изумруд, нефрит, диамант, аметист и аквамарин.

Метал: неопределен.

Успокойте се, съсредоточете се върху работата или домакинските задължения, почувствайте прилив на самочувствие - така действат камъните на земната стихия. Експерти казват, че обеците с успокояващи цветове като зелено или синьо ще помогнат да се заглуши чувството на страх и паника. Нервите ще бъдат спокойни. Според експерти, тези обеци могат да се носят за тиха семейна вечеря или на работа, особено ако тя е доста нервна.

С помощта на обеци можете да подобрите и личния си живот, казват екстрасенсите. Ако съчетаете правилно бижутата от елементите на огъня и земята, можете да постигнете успех с мъжете. И ако вече имате любим човек, тогава запазете любовта през целия си живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама