Оригинални идеи за подаръци на абитуриенти


Оригинални идеи за подаръци на абитуриенти
Снимка: iStock

Завършването на училище е важен етап в живота на всеки млад човек. Момент, след който се взимат много решения, променящи живота. Има голям натиск, който идва със завършването! Така че, преди да започнете да се паникьосвате, поемете дълбоко въздух. Въпреки че мисълта за оригинален подарък за вашия брат, сестра, приятел, братовчед, племенница или друг близък, може да е малко стресираща, ние сме събрали няколко готини идеи, които биха ви помогнали.

1. Апарат за моменти снимки

Знам, че живеем в свят, в който всичко е високотехнологично. Но, повярвайте, поколението Z наистина обича тенденциите от 90-те. Те ще харесат моментната филмова камера от старата школа, а пък и ще имат готини и различни спомени от бала.

15 ОРИГИНАЛНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА АБИТУРИЕНТИ

2. Златна монета или кюлче злато

Стойността им като подарък и спомен е далеч над паричната им. От друга страна, след време те увеличават значимостта си, като дори придобиват и нумизматична такава. Кюлчетата злато пък се предлагат в най-различни грамажи и можете да го съобразите с бюджета си.

3. Луксозни химикалки

Ако абитуриентът, на който трябва да подарявате, си има всичко, то заложете на нещо луксозно и нетрадиционно. Навлизането на зрелостниците в студентския живот и причисляването им към академичните среди определено може да бъде подпомогнато от малки, дребни детайли като чифт луксозни химикалки.

4. Екстремно преживяване

Предизвиканата емоция и споменът за опита са най-ценното, което можете да подарите на един пълнолетен млад човек. Изберете нещо спрямо интересите и темперамента – каране на водни ски, летене с балон, гмуркане или скок с бънджи.

5. Комплект куфари

Със завършването на гимназията, младите хора ще имат доста повече поводи за пътуване, особено ако смятат да продължат образованието си в чужбина. Комплект хубави куфари, придружени с пожелание за покоряване на света и нови емоции, е наистина страхотен, нетрадиционен, но и много практичен подарък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама