Подаръците, които носят нещастие на жената


Подаръците, които носят нещастие на жената
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена обича да получава подаръци, но някои от тях носят нещастие. Подаряването на определени вещи може да доведе до появата на болести и неприятности в живота на жената. Ето какво никога не трябва да подарявате на своята съпруга, майка, сестра или приятелка.

Портфейл и чанта

Жените много обичат тези аксесоари и със сигурност подобен подарък много ще им хареса. Но в никакъв случай не трябва да подарявате чантата или портмонето празни, защото това може да доведе до сериозни финансови проблеми за притежателката им. Но в случая има изход от ситуацията. Необходимо е просто да поставите голяма банкнота в чантата или портфейла. Това не само ще спаси собственичката им от материални проблеми, но и да привлече парите в живота ѝ.

Домашни пантофи

Не е добре жената да получава подарък домашни чехли. Този на пръв поглед безобиден подарък може да внесе болести в нейния живот. По-добре е тя сама си купи домашни чехли.

ПОДАРЪК ЗА 8-МИ МАРТ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Книги

Ако книгата е подарък от колега или познат, няма проблем жената да я приеме. Но подарена от любовник или съпруга, тя вещае сериозни проблеми в отношенията им и дори раздяла.

Домашни любимци

Сдобиването с домашен любимец трябва да бъде умишлено решение на жената, а не изненада. Освен това подареното животно може да внесе нещастие в дома. Ако все пак жената получи подобен подарък, тя трябва да го "откупи" със символична сума.

Бижута от кехлибар и перли

Повечето жени много обичат бижутата. Такъв подарък със сигурност ще бъде оценен от тях. Но има и някои изключения. Подаряването на перли води до неприятности в живота на жената. Обикновено те се асоциират със сълзите. Счита се за лоша поличба да подарите на жена бижута от кехлибар, защото това ще доведе до ранна раздяла. Но ако тя самата се сдобие с кехлибар, той ще я пази от злини в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама