Пожелания за рожден ден на баща


Пожелания за рожден ден на баща
Снимка: iStock

Ако искате да зарадвате любимия си баща не само с подарък за рождения ден, изберете някое от долните оригинални пожелания за неговия специален ден.

10 пожелания за рожден ден на баща

Татко, желая ти още много години творчески и професионални изяви, незабравими моменти с хората, които обичаш и страхотен рожден ден!

***

Честит рожден ден, татко! Благодаря ти за всеки съвет, за това, че си строг, но мъдър с мен, за всички усилия, които си положил, за да бъда това, което съм. Пожелавам ти все така да крачиш напред уверен в себе си и да жънеш още безброй много успехи!

***

Честит рожден ден на най-готиния баща! Бъди всичко, което пожелаеш, ти можеш да си го позволиш. Играй смело, защото винаги побеждаваш. И най-вече: не изневерявай на себе си, защото това е най-сигурният начин да си пред всички останали.

***

Пожелавам ти да бъдеш винаги здрав, все така готин баща и да продължаваш със замах да сбъдваш най-големите си мечти.

***

Честит рожден ден на най-добрия баща. Това е твоят специален ден! Да празнуваме! Още една година по-възрастен, но все още си рок звезда в очите ми!

За моя мил татко, честит рожден ден. Благодаря, че винаги беше там, за да ме хванеш за ръка. Ти си най-добрият татко, когото някога съм могъл да поискам.

***

Честит рожден ден, татко! Ти си единственият човек, на когото винаги ще гледам с респект. Нямам търпение да споделим повече от най-големите моменти в живота заедно!

***

Честит рожден ден на баща ми! Надявам се твоето тържество да е изпълнено с вълнение и забавление! Благодаря ти, че си толкова страхотен баща, ти си най-добрият!

***

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Днес всичко е за теб, татко! Така че не забравяй да празнуваш и да се радваш на всеки миг в живота си! С пожелание за вълнуващ ден и отлична година напред!

***

Ти си толкова грижовен и внимателен баща и те обичам с цялото си сърце. Приятно празнуване на рождения ден. Наистина го заслужаваш!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама