Пожелания за рожден ден на жена


Пожелания за рожден ден на жена
Снимка: iStock

Ако вашата близка жена има рожден ден, зарадвайте я не само с хубав подарък и букет цветя, а и кажете и оригинално пожелание за празника ѝ.

Ето няколко предложения от нас за пожелания за рожден ден на жена:

Сърдечни пожелания за най-вълнуващия ден в годината, рожденият ти ден.

***

Нека всеки ден от тази година бъде като роза, която разцъфва в твоя чест, пълна с нежност и красота. Нека слънцето винаги свети в твоите очи и да имаш широка усмивка.

***

Ти си пътят към сбъдване на мечтите си, като стъпваш с вяра и решителност. Нека рожденият ти ден бъде началото на още една година, изпълнена със самоувереност и постижения.

***

Всеки ден от новата ти лична година нека те радва с приключения и специални моменти с любимите ти хора. Нека здравето ти бъде като стомана, а щастието ти - като безкрайно море.

*** 

С рождения ти ден празнуваме не само още една година от живота ти, а и всички чудесни моменти, които сме преживели и ще преживеем заедно. Животът е по-красив с теб!

Животът ни е като невероятно приключение, а ти си тази, която му дарява смисъл и красота. Нека рожденият ти ден бъде началото на ново плаване в безкрайното море на възможностите и изненадите.

***

Ти си като пъстра палитра от цветове в сивото ежедневие, и с твоята присъствие всеки ден става по-ярък. Пожелавам ти да продължаваш да разцъфваш като най-красивото цвете в градината на живота.

***

Нека щастието ти бъде по-сладко от най-изкусната торта, а успехите ти да се умножават като звездите на небето. Да намираш радост във всичко, което правиш, и да бъдеш благодарна за всеки ден, който прекарваш.

***

Силата на твоята усмивка и доброта е безгранична, и нека ти върви през целия живот. С пожелание за здраве, щастие и обич, аз съм тук, за да ти помогна да направиш всичко възможно.

***

Честит рожден ден! Нека този ден идва с необятно щастие и много специални моменти, както и с множество изненади, които те очакват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама