Пожелания за рожден ден на майка


Пожелания за рожден ден на майка
Снимка: iStock

Няма друга като мама. Любовта ни към нея е безгранична и това е най-хубавият подарък, който може да ѝ подарим. Но ако искате да я зарадвате за рождения ѝ ден, използвайте силата на думите.

Ето 10 оригинални пожелания за рожден ден на майка:

Нека твоята най-голяма сила бъде любовта и тя да ти носи много спокойствие, слънчеви дни и прекрасни моменти с хората, които обичаш. Честит рожден ден, мамо!

***

Благодаря ти за всичко и най-вече за това, че, когато греша ми прощаваш и винаги си до мен. Пожелавам ти винаги да имаш причини да се усмихваш и в душата си да бъдеш винаги млада и силна!

***

Мамо, нека твоят подарък бъде изворът на щастието, от който да черпиш вдъхновение, сила и мъдрост и да сбъдваш своите мечти по най-добрият начин.

***

Мамо, на твоят рожден ден искам да кажа само едно нещо: обичам те! Честит рожден ден!

***

Честит рожден ден, майко! Искам да ти пожелая още дълги години здраве, благополучие, незабравими моменти с любимите хора, успехи във всички начинания и винаги да бъдеш обичана и уважавана!

На моята мила майка пожелавам огромно здраве, неописуема любов, безкрайни щастливи мигове и страхотни споделени моменти с близките хора!

***

На моята блестяща мама, честит рожден ден. Нека усмивката ти да блести толкова ярко, колкото свещите на твоята торта!

***

Честит рожден ден. Мамо, ти си подарък за мен. Пожелавам ти прекрасен ден, изпълнен с всички неща, които обичаш най-много.

***

Честит рожден ден на моята фантастична мама. Нека твоят специален ден бъде също толкова красив, колкото и ти. Приятен ден!

***

Честит рожден ден. Мамо, ти си нещо страхотно! Няма човек на света, на когото да се възхищавам толкова, колкото на теб. Обичам те мамо, имай най-добрия рожден ден досега!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама