Пожелания за рожден ден на мъж


Пожелания за рожден ден на мъж
Снимка: iStock

Вижте какво да пожелаете за рождения ден на близък мъж, така че да го трогнете и зарадвате. 

Това са 10 оригинални пожелания:

С горещи и искрени поздравления за този невероятен момент, когато отбелязваме рождения ти ден!

***

С всяка година ставаш по-мъдър и по-силен. Нека този рожден ден бъде началото на още една удивителна глава от приключението ти.

***

Ти си като вино, което с времето става все по-добро и по-ценно. Нека този ден да бъде запомнен с моменти на радост, вдъхновение и удовлетворение.

***

Пожелавам ти да имаш мъдростта да виждаш възможности дори в предизвикателствата, силата да преодоляваш всякакви препятствия и усмивка, която да осветява всеки ден на живота ти.

***

Да намираш щастието в най-малките неща и да постигаш големи цели с лекота и решителност. Нека рожденият ти ден бъде началото на нови постижения и приключения.

 

Честит рожден ден! Нека всички твои мечти се сбъднат и всеки ден да бъде пълен с удоволствия и вълнение.

***

Днес празнуваме не само деня, в който си се появил на този свят, но и твоето вдъхновяващо присъствие в нашия живот. Нека рожденият ти ден бъде като ново начало, пълно с възможности и приключения.

***

Нека твоят дух бъде свободен като птица и нека твоите мечти станат реалност, както и да осъществиш всичко, за което си работил усилено. Да покоряваш върхове и да преодоляваш предизвикателства с усмивка на лицето.

***

Пожелавам ти много здраве, щастие и удовлетворение в живота. Нека всички дни са пълни с неочаквани радости и благополучие. С твоята настойчивост и страст, нищо не е невъзможно.

***

Честит рожден ден! Нека този ден бъде началото на още по-велики постижения и невероятни моменти в живота ти!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама