Популярни ли са сред дамите букмейкърските бонуси?


Популярни ли са сред дамите букмейкърските бонуси?
Снимка: iStock/Guliver

Тотален мит е, че съвременните онлайн букмейкъри са места, в които се събират главно мъже. Такава тенденция някога съществуваше, но това беше преди минимум две десетилетия. В днешни дни, жените са не по-малко активни в спортните залози. Нещо повече – редица проучвания сочат, че в някои отношения дамите са доста по-добри, отколкото силния пол.

Мястото на жените в онлайн спортните залози днес

Мястото им е не по-малко значимо от това на мъжете. Според проучване в Австралия, процентът на залагащите на спорт жени се е увеличил с над 25% за последните пет години. Същото изследване сочи, че увеличението на „заетите“ в сектора дами е стремглаво и може да се сравни с броя залагащи мъже, които завинаги се отказват от залагане през физически сектори на букмейкъри за сметка на онлайн залозите. Нещо повече – подобен ръст на регистрираните дами в букитата не се наблюдава на строго определено локално ниво. Напротив – не само в Европа, където спортните залози по начало са сравнително най-популярни, но и в Северна и Латинска Америка, а също така и в Азия, жените става все по-активни.

Когато дамите са по-добри от мъжете в залаганията

Можем ли да твърдим обаче, че жените са толкова напреднали в сферата, че даже са по-добри от мъжете в конкретно отношение? Оказа се, че да, може. Ясно е, че след като жените са от Марс, а мъжете от Венера, значи всеки пол си има свои слабости, респективно и свои силни страни. При залаганията наблюдаваме доминиране на дамите в следните отношения:

• До голяма степен жените са по-добри в своите прогнози – особено при футбола – защото залагат не със сърцето, а с ума си. Господата в много случаи са склонни да бъдат пристрастни особено ако е намесен любим отбор.

• Дамите вникват в детайлите повече, защото са по-предпазливи. За мнозина от вас може и да прозвучи странно това твърдение, но всъщност жените поемат много по-малко рискове, когато става дума за хазарт изобщо. Въпреки че се смятат за по-лекомислени от мъжете, те отделят значително повече време в оценка на този риск. А от тук следва и изводът, че дамите са по-успешни в прилагане на класически стратегии при спортните залози.

• Дамите са един вид застраховани от прегряване или казано на хазартен език – от пристрастяване. Те имат много повече ангажименти, денят име значително по-напрегнат от гледна точка на това, че имат по-широк кръг от задачи. Колкото и да са добри и колкото и да им харесва залагането в букмейкъри, те отделят значително по-малко време за спортни залози.

Жените и бонусите в спортните букмейкъри

По темата с бонусите в спортните букмейкъри жените доста се отличават от мъжете. За тези от вас, които не са много наясно, бонусите представляват специални оферти, предложения и награди, предвидени от букмейкърските къщи. Те се дават при определени условия и могат да послужат за събиране на по-голям капитал за залагане, както и за увеличаване на шансовете за печалба. Ето тук – https://nostrabet.com/efbet-bonus-kod/ - можете да видите и най-често срещаните бонуси за спортни залози. Дамите подхождат към тях по по-различен начин от мъжете, а именно:

• Жените винаги четат предварително и внимателно, дори по няколко пъти, правилата на една спортна оферта. Те са много по-наясно от мъжете, че безплатен обяд няма. Жените дори са склонни да отклонят един бонус, ако решат, че той не е изгоден за тях.

• Много по-малко дами са готови да се регистрират в един букмейкър само защото има страхотна оферта за новите играчи. Бонусът за регистрация наистина е важно нещо за избор на сайт за залози, но той никога не бива да бъде водещ и за сметка на фактори като сигурност, удобство и качество на услугите в самата платформа.

• Жените не се удовлетворяват само от началния бонус. Напротив – когато влезнат в секцията с промоции в един букмейкър, те внимателно ще прочетат какви други оферти има за в бъдеще. По този начин преценят дали офертата за нова регистрация не е чисто и просто начин на компанията да привлече нови клиенти в своя не толкова перфектно организирам сайт за залози.

Спортните залози, както и много други, доскоро приемани за изцяло мъжки сфери, съвсем не са табу за жените.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама