Последната цифра от годината ви на раждане е съдбоносна


Последната цифра от годината ви на раждане е съдбоносна
Снимка: iStock

Годината, в която сте родени, играе огромна роля в живота ви. Но най-важна е последната цифра, която отговаря на определен елемент.

Има 5 елемента: въздух, огън, земя, дърво и вода. Тези елементи могат да разкажат много за характера на човек, неговите навици и много други интересни неща.

Погледнете коя е последната цифра от годината ви на раждане и разберете каква е съдбата ви.

1. Метал (0-1) Представителите на металния елемент имат огромна сила в себе си. Тези хора са независими и доста сдържани, защото са готови да действат сами. Те се стремят да живеят в хармония и любов. Те знаят точно какво искат и ще направят всичко, за да постигнат целите си. Недостатъците им са желанието за власт, лукс и много пари.

2. Вода (2-3) Представителите на водния елемент имат такива качества като доброта, очарование и състрадание към хората. Те имат отлично въображение и творчество, и това ги прави успешни в професиите, свързани с изкуството. Тези хора имат много развита интуиция и са изключително точни в преценките си.

3. Дърво (4-5) Представителите на елемента „дърво“ са уверени в себе си и трудолюбиви. Те имат желание за постоянно развитие, нови впечатления и мечтаят да изследват света наоколо. Те никога не се държат егоистично.

4. Огън (6-7) Представителите на огнения елемент са истински пътешественици, тъй като мечтаят да обиколят света. Хората на огъня са очарователни и спонтанни. Те знаят как да привлекат другите около себе си.

5. Земя (8-9) Представители на земния елемент са надеждни и амбициозни. Те внимателно пресмятат всяко нещо и никога не взимат прибързани решения. Хората на земята обичат дисциплината и реда, така че те винаги живеят според графиката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама