Повтаряйте си тези неща, ако искате повече късмет, щастие и пари


Повтаряйте си тези неща, ако искате повече късмет, щастие и пари
Снимка: iStock/Guliver

Според нумеролозите, числата и комбинациите от числа могат да привлекат желанията, да ускорят процесите и дори времето. Визуализирайте и ги повтаряйте, ако искате да ускорите процеса.

"2" ще умножи вашите усилия, а "0" ще намали силата на реакция.

Повтаряйте си "4", ако пък искате да забавите процеса. Например, синът ви бърза да се ожени, но все още не сте готови за толкова важно събитие. 4 е квадрат, тоест фигура с равни страни. Където и да отидете, навсякъде е едно и също – забавяне и стабилност.

Повтаряйте си "7 + 1", ако искате да добавите нещо. Може би става въпрос за пари, пътуване и дори почитатели. 7 е с мистериозно действие, 1 е цел и енергия, а 8 (7 + 1) е безкрайност.

Повтаряйте си "10 – 1", ако искате да извадите нещо. Например, броя на проблемите или собственото си тегло. 9 е числото на промяна.

Повтаряйте си "40", ако искате да изградите или подновите нещо. Това може да бъде нов дом, връзка с партньор или шеф.

Повтаряйте си "44", ако напротив, нещо трябва да бъде унищожено.

Числото 4 прилича на цип. Две четворки – това са два квадрата, които се наслагват един върху друг и разбиват цялата стабилност: ъглите стават осем, 8 – безкрайност. Всичко това води до унищожение.

Повтаряйте си "21", ако искате съдбата да ви донесе щастие, късмет и лекота. И така, нумерологичното значение на думата "щастие" е 21!

Повтаряйте си "91", ако нямате достатъчно време. 9 – промяна и край, 1 – скорост и старт. Тоест, оказвате пълно покритие на цикъла от време.

Между другото, магьосниците смятат, че 911 е не само номер за спешни случаи, но и апели към Вселената! Вярвате или не – зависи от вас!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама