Признаците, че може би са ви направили черна магия


Признаците, че може би са ви направили черна магия
Снимка: iStock

Черната магия, известна още като магьосничество, е използване на свръхестествена сила за зли и егоистични цели и за извършване на злонамерени практики, за да унищожи някого физически, психически или финансово. Това може да стане с помощта на косата, дрехите, снимката на жертвата или гледането директно в очите. Практикуването на черна магия не е нещо ново, то се практикува от поколения и затова трябва да бъдем много внимателни, ако сте заобиколени от много малко доброжелатели.

Не може да открием, че сме жертва на това рано, но има някои основни симптоми като проблрми със съня, лоши сънища като падане от височина, потъмняване на тена, главоболие, ексцентрично поведение и т.н.

Черната магия прави хората жертви на неоснователни страхове, обръща късмета и обърква.

5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ВЪРХУ ВАС ИМА ТЕЖКО СЕМЕЙНО ПРОКЛЯТИЕ

Ето някои астрологични средства за защита на вашите близки и семейството ви от черна магия:

• Вземете черен конец и завържете седем възела на еквивалентно разстояние върху него. Завъртете седем сушени червени люти чушки седем пъти върху конеца и ги увийте в черна кърпа. Изгорете кърпата извън дома или сградата си, след като поставите малко масло върху нея и носете този черен конец на десния глезен.

• Дарете седем черни дрехи на различни непознати.

• Не консумирайте алкохол, тъй като хората, които го правят, са по-уязвими към негативните енергии.

• Ако мислите, че сте привлечени от нещо негативно и аурата ви е малко по-различна от обичайната, трябва да изгаряте камфор всяка сутрин и вечер в дома си.

• Ако откриете екстремни симптоми като синини по тялото, сърбеж, парене и парещи болки в различни части на тялото, тялото ви не реагира на лекарства, предписани за вашата болест, спохождат ви мисли за самоубийство и не ви достига въздух, бих ви посъветвал да предприемете значителни действия и не забравяйте да посетите астролог, който да  намери причини и решения.

Ако сте жертва на черна магия, съвсем нормално е да страхувате от всичко около себе си, да се съмнявате в това, което правите или дори виждате. Това направо спира живота ви. Следва тежка депресич, изхода от която е неизвестен.

Омагьосаните хора често сънуват мъртъвци, змии, преследващи го убийци и скорпиони. Това не им дава възможност да се наспят спокойно и ден след ден те вехнат. Болeстта няма да закъснее след подобен "терор".

Когато е направена магия на някого, животните, които се намират в близост до него, реагират странно. Започват да показват панически страх от този човек.

Друг сигурен признак за наличие на черна магия е апатията у човек. Изчезва радостта от живота му. Той е уморен и безжизнен, нищо не може да го мотивира да направи каквото и да било в живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама