НЕ слагайте огледала на тези места в дома си! На безпаричие и лош късмет е


НЕ слагайте огледала на тези места в дома си! На безпаричие и лош късмет е
Снимка: iStock

Трудно е да си представим жилище без огледала. Днес те са станали задължително приспособление за всеки един от нас. Те обаче не са само аксесоар, но имат и вътрешна част. Някои смятат, че са портал към друго измерение и друг свят. Ако и вие вярвате в тези неща, то вижте на кои места не трябва да слагате огледала у дома.

Спалня

Визуалното разширение е напълно нормално. В миналото обаче хората са казвали, че не трябва да се поставя огледало там, където хората си почиват. Според Фън Шуй енергията се отделя по време на почивка и ако няма къде да изчезне, то тя се отразява и връща отново. Всъщност, огледалото я връща и тя не намира изход. В резултат на това се натрупва.

Прозорци и врати

Имайте предвид, че отражението на прозореца също не е добре да се вижда. Поверието гласи, че енергията, която се отразява, е негативна. По този начин отблъсквате просперитета, успехите и щастието.

Отрицателни места

Ако често се карате пред огледалото, енергията се връща в дома. Поставете го на неутрално място и се поглеждайте винаги щастливи, а не разстроени. Така ще привличате само положителни неща и успехи.

5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ВЪРХУ ВАС МОЖЕ БИ ИМА ТЕЖКО СЕМЕЙНО ПРОКЛЯТИЕ

Работно място

Да, най-вероятно се чувствате красиви и искате да се поглеждате често в огледалото, за да сте сигурни, че изглеждате добре. Това обаче може да ви донесе само повече стрес и съответно много работа и ангажименти.

Кухнята

Не е добре огледалото да е срещу печката. Когато готвите, вие изразходвате енергия. Хубаво е да го сложите срещу масата, където всички вечеряте. Така ще привлечете повече положителна енергия и късмет в живота си.

Огледало срещу друго огледало

Огледалата са портал към други измерения. Законите там се различават от нашите и когато две огледала са едно срещу друго, все едно две врати са отворени. Не можете да сте сигурни дали тези измерения са добри или лоши. Поставянето на две огледала едно срещу друго може да бъде рисковано. Не само ще ви сполети лош късмет и няма да успявате в нищо, но също така и здравето ви може да се влоши.

При счупване на огледало не се оглеждайте и не гледайте в него, защото ви чакат 7 години лош късмет и няма да успявате в нищо. Силно ще бъде засегнат и любовния ви живот, а нищо чудно и да си останете сами.

Все пак, това са поверия и не е задължително всичко да се сбъдне. Някои хора вярват в тях, други не. Всеки сам преценява за себе си, но пък и не търсете причината за неуспехи постоянно в тях. Може просто да не ви е ден и не всичко да е свързано с лошия късмет от огледалото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама