НЕ слагайте огледала на тези места в дома си! На безпаричие и лош късмет е


НЕ слагайте огледала на тези места в дома си! На безпаричие и лош късмет е
Снимка: iStock

Трудно е да си представим жилище без огледала. Днес те са станали задължително приспособление за всеки един от нас. Те обаче не са само аксесоар, но имат и вътрешна част. Някои смятат, че са портал към друго измерение и друг свят. Ако и вие вярвате в тези неща, то вижте на кои места не трябва да слагате огледала у дома.

Спалня

Визуалното разширение е напълно нормално. В миналото обаче хората са казвали, че не трябва да се поставя огледало там, където хората си почиват. Според Фън Шуй енергията се отделя по време на почивка и ако няма къде да изчезне, то тя се отразява и връща отново. Всъщност, огледалото я връща и тя не намира изход. В резултат на това се натрупва.

Прозорци и врати

Имайте предвид, че отражението на прозореца също не е добре да се вижда. Поверието гласи, че енергията, която се отразява, е негативна. По този начин отблъсквате просперитета, успехите и щастието.

Отрицателни места

Ако често се карате пред огледалото, енергията се връща в дома. Поставете го на неутрално място и се поглеждайте винаги щастливи, а не разстроени. Така ще привличате само положителни неща и успехи.

5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ВЪРХУ ВАС МОЖЕ БИ ИМА ТЕЖКО СЕМЕЙНО ПРОКЛЯТИЕ

Работно място

Да, най-вероятно се чувствате красиви и искате да се поглеждате често в огледалото, за да сте сигурни, че изглеждате добре. Това обаче може да ви донесе само повече стрес и съответно много работа и ангажименти.

Кухнята

Не е добре огледалото да е срещу печката. Когато готвите, вие изразходвате енергия. Хубаво е да го сложите срещу масата, където всички вечеряте. Така ще привлечете повече положителна енергия и късмет в живота си.

Огледало срещу друго огледало

Огледалата са портал към други измерения. Законите там се различават от нашите и когато две огледала са едно срещу друго, все едно две врати са отворени. Не можете да сте сигурни дали тези измерения са добри или лоши. Поставянето на две огледала едно срещу друго може да бъде рисковано. Не само ще ви сполети лош късмет и няма да успявате в нищо, но също така и здравето ви може да се влоши.

При счупване на огледало не се оглеждайте и не гледайте в него, защото ви чакат 7 години лош късмет и няма да успявате в нищо. Силно ще бъде засегнат и любовния ви живот, а нищо чудно и да си останете сами.

Все пак, това са поверия и не е задължително всичко да се сбъдне. Някои хора вярват в тях, други не. Всеки сам преценява за себе си, но пък и не търсете причината за неуспехи постоянно в тях. Може просто да не ви е ден и не всичко да е свързано с лошия късмет от огледалото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама
Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

 • Късметче за всяка зодия за 23 юни...
  Късметче за всяка зодия за 23 юни

  Овен Оставете сърцето ви да ви води днес, то няма да сбърка правилната посока. Телец Очаква ви пътуване, изпълнено с приключения. Близнаци Днес ще сте звездата на работа. Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли Рак Днес е ден за мечти. Какво си пожелаете, ще се сбъдне. Лъв Очаквайте...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама