Променете живота си САМО за 7 дни


Променете живота си САМО за 7 дни
Снимка: iStock

За да промените живота си, трябва да направите съвсем малки промени, не са необходими задължително грандиозни действия от голям мащаб. Започнете с нещо малко.

Всеки ден променяйте по нещо. В първия ден от промяната променете думите, които употребявате. Един от най-ефективните начини да промените живота си е да промените своето отношение и мислене.

А най-добрият начин да го промените е да промените думите, с които оценявате днешния си ден. Изхвърлете думи и фрази, които убиват ентусиазма ви.

Като започнете да ползвате други думи, хората ще погледнат на вас по нов начин.

Сред фразите, които трябва да забравите, са: „нищо ново”, „не искам”, „не мога”, „това на никого не е притрябвало”.

Намерете причина да благодарите за това, което имате. Намерете време през следващите седем дни да помислите за благодарност за това, което сте изпитали и за това, което имате.

Направете списък на нещата, които искате да постигнете през живота си и веднага се заемете с постигането поне на една от набелязаните от вас цели. Запомнете, че най-хубавият ден е днешният.

Щастливият живот трябва да започне някога, и не пречи това да започне точно днес. Събудете се с усещането, че днес е най-добрият ден от целия ви живот. Мислете за това всяка сутрин.

През седмицата, в която се опитвате да промените живота си, се опитайте да отговорите на следните въпроси: какво ви кара да плачете от радост? Какво предизвиква усмивката ви? Какво кара приятелите ви да се смеят? Над какво сте готови да работите цяла нощ? Какво може да ви промени?

Промените стават постепенно. Всеки ден в живота ви нещо се променя и само от вас зависи в каква посока ще е насочена тази промяна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама