Ритуали за привличане на пари


Ритуали за привличане на пари
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и усърдно да се трудим, за да изкараме пари, доста често те просто не стигат за всичко. Би било много по-хубаво, ако можехме да имаме толкова пари, че да си позволим повече забавления, повече почивки и подаръци.

Но има няколко ритуала, които могат да ви помогнат да привлечете богатството към себе си. Ето кои са те:

Ритуал за пари с кутия за бижута

Ритуалът е много лесен за изпълнение и ви гарантира, че ще привлечете повече пари към себе си.

На дъното на малка кутия за бижута се постила парче червен плат. Отгоре се нареждат пари – може и монети, и банкноти, важното е да са подредени по стойност. На бял лист хартия се написват всички придобивки, с които човекът иска да се сдобие. Листът се слага при парите и кутията се затваря, като през това време човекът не спира да мисли за това, което иска да му се случи. Кутията се прибира и не се отваря поне една година. След този период желанията могат да се заменят с други. Наново се поставят пари, а със старите се купува нещо за дома.

11 ЗАБРАВЕНИ ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА

Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама