Станете благодетел и получете подарък от WWF


Станете благодетел и получете подарък от WWF
Снимка: WWF България

Традиционният календар на WWF е прекрасен подарък за предстоящите празници. Той е с добра кауза и е посветен на дивите животни – както от България, така и от далечни краища на света.

Изработен е от хартия, която носи логото на FSC. То гарантира, че дървесината е добита в гори, за които се полага истинска грижа, а правата на работниците в горските стопанства, както и тези на местното население не се нарушават.

Как да получите календара на WWF за 2022?

Той е подарък за всички техни дарители, които подкрепят работата им за опазване на дивите животни и така стават техен закрилник. Направете го ТУК!

Ако искате да пристигне при вас преди Коледа, присъединете се към каузата до 17 декември 2021 г. Така екипът на WWF ще има достатъчно време да обработи заявката ви и да подготви подаръка за изпращане чрез куриер за тяхна сметка.

Ние твърдо вярваме, че всяка вещ може да има втори и дори трети живот. Така ли е обаче с календарите, които отброяват месеците и дните само на една година? Ето 6 начина да използвате снимките от календара на WWF и отвъд 2022 г.

1. Ще ви трябва просто малко тиксо, за да украсите с тях стена, врата, гардероб, табло в офиса или класната стая в училище.

2. Направете обложка на тетрадки и учебници.

3. Малките снимчици от задната корица лесно може да се превърнат в магнити за хладилник.

4. Картичка за рожден ден – от външната страна е снимката, а от вътрешната – рождената дата, която може да украсите допълнително.

5. Малките деца в детските градини и началното училище обожават да режат, лепят и въобще творят с хартия. Дайте им поле за изява със снимките от нашия календар.

6. А кой е шестият начин? Може Дядо Коледа да ви подскаже

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама