Сънищата, които вещаят раздяла с любимия


 Сънищата, които вещаят раздяла с любимия
Снимка: iStock/Guliver

Лошият сън често е само проява на подсъзнанието. Но понякога сънищата са пророчески и в случая те са много ярки, добре запомнящи се и повтарящи се няколко пъти. Ето кои са сънищата, вещаещи раздяла с любимия:

Празна стая

Ако насън сте се озовали на пусто място или в апартамент, от който са изнесени всички мебели, то в реалния живот ще бъдете разочаровани от любимия човек. Това ще бъде свързано с предателство или изневяра. Ако сънувате празна клетка, това предвещава предстоящ развод. Но ако правите ремонт в празна стая, тогава имате шанс да поправите отношения с любимия човек.

Гарвани

Тези мрачни птици, символизиращи самотата, предсказват раздяла с любимия. Ако сънувате ято гарвани, които кръжат над вас, това е знак, че в живота ви има много зложелатели. 

Огледало

Ако се оглеждате в огледалото насън, това предвещава появата на съперник, който лесно може да унищожи брака ви.

7 ФАКТА ЗА СЪНИЩАТА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ

Ножица

Сънища, в които спящият реже с ножица, символизират вътрешни преживявания и предупреждават за скандал с любимия.

Игла

Шиенето в съня е лош знак и вещае неприятности. Ако сте семейни, може би много скоро партньорът ви ще признае, че се е влюбил в друг човек. Ако очаквате предложение за брак, този сън означава, че вместо сватбен пръстен, ще получите разочарование и ще пролеете много сълзи. 

Кукувица

Кукувицата е символ на страдание и болка. Японците свързват появата на тази птица насън с несподелена любов. 

Буря

Бурята насън предвещава любовни разочарования, интриги и клюки.

КАКВО ЗНАЧИ, АКО СЪНУВАТЕ СТАРА ЛЮБОВ

Белезници

Според психолози този сън е символ на затвора, който се свързва с усещането за неуспешен брак. 

Счупена чаша

И в сънищата, и в реалността, образът на счупените съдове означава прекъсване на отношенията. Ако в действителност не смеете да поставите край във връзката си, с този сън подсъзнанието ви изпраща знак, че е готово за нова съдбовна среща.

Лист хартия

Листовете бяла хартия са добра поличба. Ако влюбените сънуват празен лист хартия, това означава, че чувствата на сродната им душа са искрени. Надрасканите листове или оцветената хартия вещаят проблеми в любовта и предстояща раздяла. Намачкания лист хартия (особено лични писма) е знак за горчиво разочарование.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама