Таро карта за всяка зодия за 28 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 28 април 2024
Снимка: iStock

Разберете каква карта е изтеглила съдбата за вашата зодия за днешната празнична неделя.

Овен - Седем пентакли

Седенето неподвижно никога не е добра идея за вас. И все пак, докато се наслаждавате на това, което правите, почивка винаги е необходима. Не пренебрегвайте личния си живот в името на кариерата. Балансът е ключов!

Телец – Йерофантът

Като цяло не нарушавате правилата, но обичате да „заобикаляте“ някои правила, когато не отговарят на целта ви. Днес последователността е най-добрият начин на действие и може да не ви хареса особено.

Близнаци – Слънцето

Имате късмет! Ако сте нервни за среща или нещо, което се случва в живота ви, картата таро Слънце е положителна поличба. Това означава, че каквото и да се случва около вас, крайният резултат ще бъде благоприятен.

Вижте още: Традиции, които ще ви донесат късмет на Цветница

Рак – Луната

Има добри и лоши новини. Лошата новина е, че има неща, които не знаете. Добрата новина е, че можете да го разберете. Приятел или ситуация може да не е това, което мислите, че е, но можете да зададете много въпроси.

Лъв - Три чаши

Това е карта, която предсказва приятелство. Имате много прекрасни хора, които ви насърчават и ви помагат. Те искат да ви видят щастливи! Един от начините да направите това е да се забавлявате и да празнувате времето си заедно.

Дева - Рицар на чашите

Искра на смелост може да ви подтикне да направите нещо, което наистина искате, без колебание. Може да става дума за собствен бизнес или нов проект, който помага на другите.

Везни - Девет чаши

Днес вие ще бъдете спокойният човек в групата или семейството. Може да се чудите какво крие бъдещето, но няма да позволите това да ви попречи да се радвате на вътрешния мир.

Скорпион – Присъда

Постарайте се да правите свои собствени заключения за конкретен човек или ситуация. Стадният манталитет не е ваш приятел.

Вижте още: Тези зодии ще получат добър знак от Вселената на Цветница

Стрелец - Крал пентакли

Един добър човек е на път да влезе в живота ви. Може да е някой, на когото наистина можете да разчитате, и ще откриете, че тяхното приятелство започва бавно, но стабилно. Това е връзката, от която се нуждаете отдавна. Ерата на фалшивите приятели приключи.

Козирог – Умереност

Имате толкова много неща за вършене, че толерантността ви е намалена. Когато животът започне да се чувства непосилен, поемете дълбоко въздух и не се притеснявайте за малките неща.

Водолей – Справедливост

Справедливостта е процес. Днес се отпуснете и позволете на Вселената да направи това, което трябва. Съсредоточете се върху положителната енергия, тъй като това ще привлечете към себе си.

Риби - Страница с жезли

Винаги можете да научите нещо ново, дори ако чувствате, че ви липсва опит или необходимите инструменти. С ежедневен фокус и ангажираност всяко преживяване се превръща в основа за растеж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама