Теленор България предлага италиaнските премиум аксесоари Celly


Теленор България предлага италиaнските премиум аксесоари Celly
Снимка: Telenor

От днес Теленор предлага висококачествени италиански аксесоари за мобилен телефон - Celly. Клиентите на оператора могат да открият огромно разнообразие от аксесоари за своите мобилни устройства във всеки един от магазините на Теленор в страната, както и онлайн.

Celly е италиански премиум бранд, специализиран в производството на аксесоари за смарт телефони и таблети. Портфолиото на Celly включва както зарядни устройства, така и външни батерии, адаптерни зарядни, кабели и още периферни аксесоари. Освен това, потребителите на iPhone и Samsung могат да открият разнообразие от калъфи и протектори за екран.

Аксесоарите на Celly са създадени, за да помогнат на потребителите да се възползват от пълния потенциал на технологиите, като същевременно се наслаждават на високо качество и атрактивен модерен дизайн, с които устройствата им да се превърнат в център на вниманието. Celly предлага и безжични слушалки, както и такива с кабел, в зависимост от нуждите и предпочитанията на потребителя, включително хендсфри единична слушалка с Bluetooth, както и стойка за телефон и зарядно устройство за автомобили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички