Теленор обявява официалните продажби на Huawei nova 8i и Huawei nova 9


Теленор обявява официалните продажби на Huawei nova 8i и Huawei nova 9
Снимка: Telenor

Теленор България обявява официалните продажби на най-новите смартфони на Huawei от серията nova, моделите Huawei nova 8i и Huawei nova 9. Този месец всички частни и бизнес клиенти на оператора могат да се възползват от специалната оферта Върни и Вземи във всички магазини на оператора, с която получават 100 лв. отстъпка от цената на който и да е от двата модела от серията nova при връщането на стар телефон. Бонусът се прилага независимо в брой или на лизинг ще се закупи апаратът. При онлайн покупка на апарат, клиентите автоматично получават 100 лв. отстъпка при плащане в кеш, с въвеждането на промокод NOVA100.

Офертата е валидна с договор за мобилни услуги на тарифен план Тотал Макс 36.99 лв. и по-висок. Моделите HUAWEI nova 8i 128GB в черно и сребристо започват на цени от 13,99 лв./месец, a HUAWEI nova 9 128GB в черно и звездно синьо (Starry Blue) са на цени от 23,99 лв./месец при вземане на лизинг за 24 месеца.

Флагманът на Huawei nova 9 с модерен и атрактивен дизайн е истински подарък за любителите на мобилната фотография. Неговата 50 MP, широкоъгълна камера с възможност за 4K видео подчертава красотата на света, а предната камера на телефона от 32 MP, надхвърля възможностите за обикновено селфи, като превръща всеки потребител в истинска звезда. Двете камери заедно предлагат иновативни възможности за 4К видео в различни комбинации.

Устройствата използват чипсет Snapdragon 778G с 4G свързаност, 8GB RAM и 128/256GB памет за файлове. Батерията на nova 9 e с капацитет 4300 mAh и бързо зареждане на 66 вата.

Повече за актуалните оферти на оператора можете да откриете на страницата на оператора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама