Теленор предлага на своите клиенти телефонa POCO F3 5G с 256GBч


Теленор предлага на своите клиенти телефонa POCO F3 5G с 256GBч
Снимка: Теленор

Теленор предлага на своите клиенти телефона POCO F3 5G с 256GB памет в черно и синьо. От трите мобилни оператора за сега моделът може да бъде закупен само в магазините на Теленор. Мощен, но същевременно тънък и лек, POCO F3 лесно се вписва в лигата на флагманите от висок клас.

Смартфонът е с подобрен дизайн и характеристики, като батерията осигурява дълги часове за работа, гейминг, гледане на видеа и слушане на музика.

За първи път смартфоните POCO разполагат с троен микрофон, който улавя до 360° от заобикалящите ни звуци. Двойните говорители осигуряват реалистичен звук на близки и далечни разстояния, благодарение на Dolby Atmos® технологията - качество на звуковите ефекти, важно за любителите на гейминга и киноманите.

POCO F3 e с вграден мобилен чипсет Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G и 6,67" E4 AMOLED DotDisplay със скорост на опресняване 120Hz. Флагманът се отличава още с тройна камера, която гарантира майсторско изпълнение и реалистични спомени. 20-мегапикселовата предна камера пресъздава отлично заснетия обект, 5-мегапикселовият телемакро обектив осигурява детайлни изображения на близо и далеч, а 48-мегапикселовата основна камера улавя света така, както го виждаме. Телефонът дава възможност и за заснемането на изключително чисти нощни изображения, без значение колко тъмно е навън.

POCO предлага още бързо зареждане на батерията, както и ненадминато качество на подобрената технология за допир. Тя, заедно с 120Hz скорост на обновяване, гарантират на гейминг феновете гладка картина и безпроблемно изживяване на момента. 

Теленор се грижи за клиентите си, предлагайки им разнообразие от възможности, както при устройствата, така и с иновативните дигитални услуги, които позволяват управление от всяко едно място по всяко време през мобилното приложение My Telenor. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички