Теленор включва услугата Fun Call в приложението MyTelenor Bulgaria


Теленор включва услугата Fun Call в приложението MyTelenor Bulgaria
Снимка: Telenor

Теленор предлага на всички свои клиенти, предплатени и на абонамент, обичаната услуга Fun Call в приложението си MyTelenor Bulgaria. И в момента клиентите могат да я управляват през профила си в сайта на оператора чрез SMS или на wap.telenor.bg. За да е още по-интересно и забавно за потребителите, всеки закупил нова мелодия в периода от 1 октомври до 30 ноември 2021 г. на минимална стойност 1,80 лева, се включва в тегленето за пет награди. Участва се с всяка закупена мелодия по веднъж, а наградите са една bluetooth колонка SONY SRSXB33B и четири броя стерео слушалки SONY MDRRF811RK.

Приложението MyTelenor Bulgaira предоставя голям набор от удобни услуги, които да улеснят ежедневието за всички клиенти на Теленор и да им дадат достатъчно време да се фокусират върху важните за тях неща. Стъпка в тази посока е и добавянето на любимата функция FunCall като опция там, което улеснява активирането й.

Fun Call e услуга, с която клиентите могат да направят търсенето по телефона забавно. Вместо стандартния тон „свободно“ хората, които ги търсят, могат да чуват предпочитана от тях песен или звук, докато чакат отговор на позвъняването си. Услугата предлага различни настройки за мелодии за различни хора или групи от хора, за различно време. Всеки потребител може сам да избира мелодиите да се въртят на произволен принцип и да бъде интересен и изненадващ за тези, които го търсят. Галерията с мелодии на Fun Call непрекъснато се обновява и обогатява и може да се избира от над 10 музикални категории.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама