Тибетски тест разкрива всичко за вашия живот


Тибетски тест разкрива всичко за вашия живот
Снимка: iStock

Вземете лист хартия и химикалка и запишете отговорите на въпросите по-долу. Важно е да бъдете честни и да запишете първите отговори, които ще изникнат в ума ви.

1. Подредете следните животни според реда, в който мислите, че трябва: крава, тигър, кон, прасе, овца

2. Опишете всеки един от следните термини с една-единствена дума. Куче, котка, плъх, кафе, море

3. Напишете имената на пет близки хора, които ви познават добре и които са важни в живота ви, а след това всеки един от тези хора, "оцветете" в един от следните цветове: жълто, оранжево, червено, бяло, зелено.

Отговори:

1. Начинът, по който подредите животните разкрива вашите приоритети в живота, най-важното в живота ви. Кравата е кариерата, а самочувствието тигъра, конят е семейство, любовта е овцата, а парите прасето.

2. Думата, която сте използвали, за да опишете най-добре кучето разкрива личността ви, описанието на котката показва идентичността на партньора ви. Думата, която сте използвали за описание на плъха, описва враговете ви, а описанието на кафето разкрива вашето отношение към секса. Помислете внимателно за думата, която сте използвали, за да опишете морето, защото разкрива живота ви.

3. Никога няма да забравите човека, на когото дадохте жълт цвят, той е много важен в живота ви. Оранжев е човекът, когото смятате за истински приятел, бял е вашата сродна душа, зеленият е човекът, който ще помните завинаги, а червеният е човекът, който искрено желаете.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама