Начинът, по който държите телефона, издава характера ви


Начинът, по който държите телефона, издава характера ви
Снимка: iStock/Guliver

Статистиката прогнозира, че само до 2 години потребителите на смартфони ще достигнат 3 милиарда. Този факт е не само интересен от гледна точка на технологичния напредък, но и от психологическа. Оказва се, че начинът, по който "скролваме" и използваме телефона си, може да разкрие много черти от характера.

1. Държите го с една ръка

Ако сте човек, който чете новини, пише мейли и харесва снимки, използвайки само една ръка, то вие сте изключително уверени. Вие сте този, който е готов да рискува всичко, но по разумен начин, което ви помага да постигнете желаните резултати. В отношенията си с хората предпочитате да имате достатъчно време, за да опознаете човека срещу вас и да разберете дали има място в живота ви. Това понякога ви кара да изглеждате изолирани.

телефон

2. Държите с една ръка, управлявате с палеца на другата

Този начин на държане на телефона показва вашата мъдрост. Вие сте интуитивни, умни и разумни. Обичате да премисляте няколко стъпки напред, преди дори да сте направили първата крачка. Анализирате всичко, което се случва в живота ви, което прави много трудно да ви измамят.

3. Използвате и двете си ръце

Използването и на двете ръце показва любов към скоростта. Вие сте бързи, ефективни и готови да вземате решения веднага. Можете лесно да се адаптирате към бързо променящата се среда и да действате адекватно в нови условия. Когато става дума за любов обаче, ефективността ви направо изчезва.

телефон

4. Държите с една ръка, управлявате с показалеца на другата

телефон

Този начин говори за творчество. Имате цял куп чудесни идеи, които се опитвате да приложите в живота си и го правите доста добре. Вие обичате да прекарвате времето си сами, за да съберете всичките си мисли и да създавате (независимо какво). В романтичните отношения творчеството ви се превръща в срамежливост, което често ви пречи да развиете новите връзки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама