"Тяло под роклята" - история за изкуплението


"Тяло под роклята" - история за изкуплението
Снимка: Сиела

Галин Никифоров – един от най-добрите писатели в съвременната българска литературна сцена – се завръща с "Тяло под роклята".

Авторът на "Лисицата" и "Лятото на неудачниците" надскача границите на родното с впечатляващ роман, който напълно ще промени представата ви за социалните, езиковите и общочовешките граници. За лимитите, които човешкият дух може да надскочи в стремежа си към доброто.

"Тяло под роклята" е история за изкуплението. И за обичта между брат и сестра – близнаци, които се допълват един друг и всеки не е пълноценен без другия. До момента, в който връзката помежду им не е болезнено прекъсната, а човешкото у всеки от тях – поставено на карта.

Приказка за клетката на реалността, която всеки от нас изгражда с изборите си и за птицата на надеждата, която попада в клопката ѝ. Ще може ли любовта да я пусне отново на свобода, или ще я остави да умре?

Българската литература се нуждаеше точно от такъв роман.

Заповядайте на премиерата на книгата на 4 октомври 2018 г. от 19:00 ч. в Младежки театър "Николай Бинев", когато актьорът от филма "Посоки" Станислав Кертиков, проф. Амелия Личева и писателят Захари Карабашлиев ще се превърнат в телата "под роклята".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама