Това са сънищата, които вещаят щастие и пари


Това са сънищата, които вещаят щастие и пари
Снимка: iStock

Понякога сънищата ни се струват толкова реалистични, а друг пък се чудим как изобщо може да сънуваме толкова странни неща. Но знаете, че някои сънища всъщност ни показват бъдещето. Ако сънувате, че танцувате, например, това значи, че ще забогатеете. Вижте кои други сънища вещаят пари и щастие:

Сняг

Да, зима е, навън е студено и е напълно нормално да сънувате, че вали сняг. Но знаете ли, че подобен сън е на късмет и значи, че нещо голямо идва към вас. Снежинките означават много късмет и пари, които ще си изкарате честно, а снежната буря говори за голяма промяна в работата ви. 

Танц

Танцът насън вещае късмет в семейните дела. Ако сънувате, че танцувате сами, ще срещнете близък човек, който ще ви помогне да разрешите проблемите си. Но ако танцът е с партньор, това значи, че ще имате късмет в любовта. Ако видите насън да танцуват възрастни хора, очаква ви голяма печалба. По-добре пуснете тото.

Гръмотевична буря

Гръмотевичната буря вещае забогатяване в най-скоро време. Ако гръмотевиците са силни, ви чака успех на работното място. Ако са в далечината, можете да опитате късмета си и да си купите билет за лотарията.  

С ТОЗИ РИТУАЛ ЩЕ ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИ КЪМ СЕБЕ СИ

Ухапване от змия

Колкото и неприятен да е този сън, всъщност той вещае добри неща. Ухапе ли ви зная, ще имате финансово благополучие. Колкото по-голяма е змията, толкова по-голямо е богатството, което идва към вас. 

Скъпоценни камъни

Скъпоценните камъни, особено тези, които не са обработени, обещават добър късмет в личния живот. Възможно е в живота ви да се появи човек, който да ви направи щастлив. 

Полет

Ако в съня си летите на някъде, това означава, че скоро ще се издигнете в работата. Това ще ви донесе финансова печалба и много късмет във всяко едно начинание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама