Включете се в забавлението на СОЦ парти за необвързани


Включете се в забавлението на СОЦ парти за необвързани
Снимка: Thinkstock

Завършват дългите априлско-майски празници и е време да се потопим отново в трудовото ежедневие. Според екипа на Club R това е точният момент за организиране на още едно СОЦ парти за необвързани, с което да социализират необвързаните и да им дадат възможност да се потрудят за намиране на нови и интересни запознанства. 57-ото поредно тяхно парти идва с пълна сила, този път предназначено за възрастова група над 35 г.

Очакваните близо 150 гости на партито са поканени да се социализират, спомняйки си закачливо соцреализма от миналото. Това естествено включва обичайната готина музика, танци, флиртове, конкурси и игри за запознанства. На входа всяка дама ще получи червена връзка, а всеки мъж – синя за по-бързо навлизане в темата на партито. Носталгично-шеговитите нотки на соц тематиката ще помогнат за забавната атмосфера.

Тематичните партита на Club R се отличават също и с разнообразния си дрескод. За това парти дрескодът е бяло – бяла риза, блуза или рокля, върху която по-добре да изпъкне червената или синята връзка.

На входа всеки гост ще получи бюлетин със знакова дума от соцреализма на него (например Отряден председател търси Дружинна ръководителка). Ще трябва да намериш другата половинка от бюлетина у някого от другия пол, за да получите по безплатен шот на бара.

На влизане освен връзката и бюлетина всеки явил се другар или другарка ще получи по традиция гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората, получили еднакъв цвят гривни, ще могат да се включат в разнообразните игри за запознанства, където с помощта на любезни аниматори ще имат възможността да се запознават в непринудена обстановка. Измежду другите дейности, с които ще могат да се забавляват посетителите на партито, са импровизирани мини бързи срещи – около десет жени и десет мъже ще си общуват всеки с всеки за по 3 минути. Това е малко копие на големия формат, с който са познати Club R – отделни събития, в които 10 жени се срещат с 10 мъже за по 6 минути.

Освен изброените игри от Club R организират и минимачмейкинг – умален формат на програмата мачмейкинг, в който организират индивидуални запознанства между участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш в минимачмейкинг, необходимо е да попълниш предварително теста „Колко съвпадения имаш“ и да го изпратиш на matchmaking@clubr.bg. Ако измежду другите участници има подходящ човек, организаторите ще ви срещнат.

Соц партито за необвързани се организира от Club R на 11.05.2018 г. от 20:00 ч. в клуб „Disco“ на ул. „Граф Игнатиев“ 12. Всички подробности и форма за записване за партито ще откриеш на clubr.bg

Сподели с приятели и се впусни в приключението!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама