Внимавайте - това са най-опасните дни до края на август


Внимавайте - това са най-опасните дни до края на август
Снимка: iStock/Guliver

Дори в най-благоприятните месеци може да има неблагоприятни дни. Ето кои са те през август. 

Петък 13-и август

Петък 13 -и по дефиниция е опасен ден. Но на този ден през август няма благоприятни астрономически събития, с изключение на растящата Луна във Везни. Луната под въздействието на елемента Въздух благоприятства за възникване на проблеми. Внимавайте на този ден не само с действията си, но най-вече с думите и мислите си. Не пожелавайте на никого зло и излъчвайте позитивна енергия.

19 август - Меркурий в съвпад с Марс

Меркурий в съвпад Марс е предпоставка за много опасен аспект и няма абсолютно никаква разлика в кои знаци на зодиака са тези планети в точно в този момент. 19 -и може да се счита за най-опасния ден през август след петък 13-и. Хората на този ден ще бъдат жестоки, алчни, потайни и много егоистични. Не си струва да чакате подкрепа от някого, но предателството ще бъде изключително често срещано явление. Астролозите също така отбелязват, че на този ден много хора ще изневерят на своите сродни души, а други ще харчат пари безцелно, защото просто не могат да устоят на изкушенията.

20-и август - Ретрограден Уран

На 20-и август Уран ще се обърне и ще започне да се движи в обратната посока. До края на 2021 г. той ще остане в това състояние. Докато тази планета се движи назад, ще имаме малки проблеми във всички области. Що се отнася до 20-и август, този ден ще бъде белязан от силни преживявания, спонтанни оплаквания и неприятни спомени.

30-и август - Меркурий преминава в знака на Везни

Меркурий във Везни не е много опасен, но в това положение планетата ще ни направи по-небрежни и по-непредпазливи. Паметта ни ще се влоши.  На 30-и август бъдете двойно внимателни, защото има шанс да тръгнете по грешен път. Възможно е голяма част от хората да изрекат обиди и да дадат празни обещания. Разграничаването на истината от лъжата ще бъде много по-трудно, което ще се отрази лошо както на финансовата, така и на любовната сфера.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама