Део: Съмнявам се, че мъжете можем да понесем 9 месеца бременност


Део: Съмнявам се, че мъжете можем да понесем 9 месеца бременност
Снимка: Антон Димов

Минаха над 10 години, откакто Деян Славчев, по-познат като Део, дебютира на телевизионния екран като водещ на предаването "Джубокс". Гледахме го и като лице на "Рекламна пауза", "Големите 10", "Това го знае всяко хлапе", "X Factor" и "Спорт тото". Но Део винаги е твърдял, че има много страсти, сред които киното и музиката. Снима се в няколко филма и дори издаде собствен албум "Това съм аз". Той определено е човек, който обича да експериментира и преследва мечтите си. А най-голямата му гордост до момента? Раждането на двамата му сина - Борис и Теодор. Както 43-годишният Део ни сподели: "Усещам, че сериозни жизнени цикли са завършили с появата на децата и се чувствам добре от това". Той ни разказа повече за семейството си и за новото му парче "Сладките й устни", в което си партнира с приятелите си Лео и Моисей.

Наскоро стана баща за втори път? Какво е чувството да си татко на две момчета?

Чувството е ново. Все още свикваме с жена ми. Енергията, която трябва да отделяме, е двойно повече, но и радостта е двойна. Благодарни сме на съдбата за всичко, което ни се случва.

Първородният ти син Борис как възприема малкия Теодор?

Постоянно го цунка и гушка. Малко не може да си прецени силата, когато го прави, и от време на време трябва да бъде озаптяван в пристъпите на любов към брат си. Мисля, че тепърва ще осъзнава, че вече не е само той и, че ще трябва да си делят играчките, но ще се ориентираме в движение.

Как те промени бащинството и искаш ли да имаш още деца, може би момиче?

Приоритетите ми са тотално различни отпреди. Не пия от година. Гледам да съм в постоянна добра кондиция, защото не знам в кой момент накъде ще се наложи да тръгна. Усещам, че сериозни жизнени цикли са завършили с появата на децата и се чувствам добре от това.

Втората бременност на жена ми беше доста по тежка от първата и засега се възстановяваме. По-нататък ще видим за още деца.

Део

Кои са най-важните неща, на които искаш да научиш децата си?

Искам да ги науча, че в търсенето на доброто и красивото имат право да останат деца до края. И да бъдат любезни.

Преди време беше споделил, че си изключително респектиран от жените-майки. Какво би искал да кажеш сега на съпругата си Мариана?

Да! Съмнявам се, че мъжете можем да понесем 9 месеца бременност. За раждането въобще не коментирам... Искам да й благодаря, че е до мен и споделяме дните си заедно. Имаме две страхотни деца. Имаме си мечти, които се превръщат в цели, а после и в реалност. Роднините ни са до нас. Действаме си със смирение и положителна нагласа, пък каквото стане. Благодаря й.

Део

И като говорим за семейството ти, то всъщност участва в клипа на новото ви парче с Лео и Мойсей - "Сладките й устни". Разкажи ни повече за работата по песента?

Песента е на две години. Подарък ни е от нашите бойни другари чичо Тото и чичо Лъчо - група "Скандау". Две момчета, за които мога да говоря много. Две момчета, които преминаха през своите възходи и падения, за да стигнат до своя тотален успех и да влязат в историята на съвременната ни субкултура като най-младите изпълнители, напълнили до дупка "Арена Армеец". Имам чувството, че и на следващия ден да имаха концерт пак щяха да я напълнят. Радвам се, че съм част от тяхната легенда. Каквото и да сме направили с Лео за тях, те ни го върнаха тъпкано и като емоции, и като отношение. И продължават да го правят. Да са здрави и вдъхновени.

Те ни подариха песента. Записахме я при друга много важна за нас личност - Бате Пешо "Studio Buster". Митко Бийтс се потруди по аранжимента.

Беше ни мечта да работим с Мойсейката. Влюбени сме в гласа му още от "Х Factor" сезон 1. Пратихме му песента и той се нави на момента. Промени леко припева, който беше – "Празните бутилки с тях искам спомени..." със "Сладките й устни с тях искам спомени...". И песента си изгря.

Видеото е анимационно – свежо и доста лятно. Защо решихте да бъде в този формат?

Искахме децата ни да го гледат. За тях е правено - Николо, Маттия, Боби и Теди. Благодарим на Сибила и Иван Коритареви, на Ивайло Илиев, Любомир Илиев и Надежда Кацарова. Целият екип на Grozen Ent. Едни изключително талантливи хора, ако сте фенове на комиксите, може да се разровите в интернет и ще останете удивени от това, което правят. Благодарим им още веднъж.

С Лео отдавна работите заедно, но също така сте добри приятели. Кои са нещата, които най-много харесваш в него и тези, които леко те дразнят?

Хм. Аз се уча от Лео на доста неща. Той е главният виновник да срещна жена си. Той е свързан с най-хубавите и смислени моменти в живота ми. Всичко делим по равно и отношенията ни са чисти и ясни. Друг такъв приятел нямам.

Малко ме дразни, че в определени моменти си обича много телефона .Но той е болен фен на всякакви технологични джаджи, така че постоянно дебна да му залея телефона с вода или с газирани напитки със захар, за да му се налага да си купува новия модел... Ха ха ха

А кой е Део днес и за какво си мечтае?

За спокойствие, топла храна и уиндсърф.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама