Месечен хороскоп за октомври 2020


Месечен хороскоп за октомври 2020
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Новият месец е добре да бъде започнат с умерено темпо. Първата седмица на октомври е добре да пестите от всичко - сили, пари и емоции. Погрешните стъпки може да доведат до загуби, затова е много важно да внимавате в действията и изказванията си. Средата на месеца е време, в което ще трябва да поставите другите и техните интереси на първо място. Това не е момент да се доказвате и домогвате до вашите цели. Намеренията ви няма да се осъществят или поне не в степента, в която сте планирали и желаете. Времето е подходящо за благотворителност. Дайте на другите и със сигурност на един по-късен етап ще получите. Месецът ще ви даде много уроци, които ако проявите търпение и смиреност, ще могат да са ви от полза през целия ви живот.

Телец

Месецът започва със силен старт за представителите на вашия знак. Ще получите зареждащо вдъхновение за подвизи. Тайната на късмета ви ще е да давате повече на другите - така ще спечелите нечие много важно одобрение и скоро ще получите огромна полза от това. С напредването на дните положителните събития в живота ви ще се умножават. Периодът е благоприятен за интелектуална дейност. Изпити и презентации ще преминат блестящо. Някои представители на знака ще имат голям късмет и в личните отношения. Няма да ви е скучно в сексуално отношение. Ако проявите достатъчно дисциплина, след средата на месеца ви очаква покоряването на служебни върхове. Очакват ви сериозни печалби и много признание. Авторитетът ви ще се повиши. До края на месеца действията ви трябва да са насочени към запазване и развиване на постигнатите успехи.

5 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С ТЕЛЕЦ

Близнаци

Този месец ви е даден, за да ви научи на търпение и смирение. В началото на периода е много важно да не се подавате на провокации. Заобикаляйте конфликтите, не се изкушавайте да участвате в спорове. Това би ви донесло само негативи. Усмиряването на емоциите ви ще е най-голямата ви победа сега. Опитайте се да планирате стъпките си, но и бъдете адаптивни. В средата на месеца ви очакват изненадващи събития. Междувременно ще се носите на крилете на любовта и ще имате пълната подкрепа на любимия ви човек. В последните дни на октомври от вас ще се изисква повече самостоятелност. Изберете си преследването на лична цел, която да ви държи достатъчно мотивирани. От 14 октомври е добре да се посветите на довършването на стари неща, за които все не ви е оставало време.

Рак

Октомври ще е месец на вътрешни промени. Някои събития са внесли различни нюанси в живота ви и сега ще осъзнаете тяхното въздействие. Приближете това, което се е отдалечило. Времето не е подходящо за търсенето на ново поприще, работа и започването на нова връзка. Изтупайте прахта от заспалите чувства и им вдъхнете нов живот. Сега повече от всякога е важно да сте изобретателни. Дайте всичко от себе си, за да възродите връзката си. Много е важно да излезете от капана на рутината и да повярвате, че може да сте различни и най-вече иновативни. Всичко, което направите за партньора си, ще има огромна полза и за вас самите.

Лъв

Октомври ще ви поднесе възможността да подредите живота си по ваш вкус. Сега е време да действате, да пренареждате и осъществявате отдавна замислени планове. Ще имате достатъчно свобода и време, за да го направите. Не пропилявайте тази възможност, защото не се знае кога отново ще може да се радвате на подобна самостоятелност. Периодът е добър за уреждането на важни юридически въпроси. Някои от представителите на знака ще могат да започнат, продължат или завършат по-висока степен на образованието си. Бъдете последователни и много лесно ще отгатвате верните стъпки, по които да вървите. В средата на месеца ще трябва да се преборите с някои препятствия. Може да се каже, че ще е необходимо да превъзмогнете себе си и съмненията си. Сега със зъби и нокти ще трябва да се борите за идеите и убежденията си. Краят на месеца ще ви донесе жадувано признание. Ще може да се насладите на победите си.

Дева

Месецът ще ви донесе жадувано движение и разнообразие. Началото на октомври ще ви завари в уверено и спокойно разположение на духа. Натрупали сте позитиви, но това не означава, че трябва да лежите на лаврите си и събитията ще ви го подскажат. От средата на месеца изискванията към вас ще се повишат. Ще трябва да оправдаете очакванията, а за да се случи това - ще трябва да поработите. Вашият чар и добронамереност ще ви отворят не една и две врати. Бъдете сигурни в себе си, но и помнете, че нищо не се получава без сериозни усилия. В средата на месеца ще ви се стори, че няма какво толкова да вършите. Тогава може да се посветите на довършването на всичко, което би могло да се получи по-добре. В личен план не давайте обещания, които не бихте могли да изпълните.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама