Освежете кожата след лятото с кислородна терапия


Освежете кожата след лятото с кислородна терапия
Снимка: ПР

След дългото лято и прекомерното излагане на слънце кожата ни губи своята хидратация. Тя става по-раздразнена, суха, а еластичността й значително намалява. Дори след правилна слънцезащитна грижа може да се появят петна и фини бръчици, за които е нужда бърза хидратация преди да оставят дълготрайни следи върху лицето ни. Ето защо може да се доверите на DermaOxy за възвръщане на хидратацията и сияйния вид на кожата ви.

Как работи DermaOxy?

Оксигениращата терапия използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат като противодействат на следите от процеса на стареене.

Серумите на DermaOXY съдържат комбинация от активни съставки като Хиалуронова киселина и Ретинол, които хидратират и стимулират клетъчното обновяване.

След вливането на активните съставки се прилага масаж с друг накрайник на кислородния апарат, който впръсква 95% чист кислород. Тази висока концентрация активира компонентите на серума и анти-ейдж ефекта, както и способността на кожата да ги абсорбира. Всички тези етапи на процедурата осигуряват проникване на активните съставки и видими резултати при намаляване на бръчки и финни линии, избистяне на тена, успокояване на кожата и лифтинг само 20 мин. след началото на терапията.

Ефектът на кислородната терапия DermaOxy:

– стимулира производството на колаген

– подхранва еластина и повишава еластичността на кожата

– активните съставки се транспортират до дермата, чрез впръскване на кислород под високо налягане

– поддържа и възстановява баланса на кожата, като добавя нов хиалурон

– видими резултати – 20 минути след началото на терапията

Професионалните серуми на DermaOxy:

HYALURON serum– С високо съдържание на хиалуронова киселина, натриев хиалуронат, екстракт от водорасли, пептиден комплекс, сквален от маслина, хидролизиран соев протеин, витамини А,С, Е, Q10

Активно свързва и задържа влагата в кожата, намалява всички видове бръчки и фини линии.

SYN serum– пептид SYN-AKE (екстракт от змийска отрова), екстракт от водорасли, хиалуронова киселина, сквален от маслина, SOD-супероксид дисмутаза, витамини A,C,E,Q10. Отпуска мускулите на лицето, което предотвратява образуването на бръчки, незабавно видимо подмладява кожата.

X-LINK serum– спомага за активиране на стволови клетки с голям ефект върху колагеновите влакна. Съдържа кръстосано свързана хиалуронова киселина, лецитин, омега 3,6,9 мастни киселини, витамини А,С,Е,F, B1, B2, K

SCALP serum– съдържа витаминен комплекс за коса, който укрепва и защитава всеки индувидуален корен, за боядисана, похабена и повредена коса, против косопад и пърхот. Съдържа абсинско масло, масло от макадамия, ретинил палмитат, хиалуронова киселина, витамини A, B, C, E, F, K, Omega 3,6,9

Кислородна терапия в комбинация с дермаролер:

Дермаролер Dermaoxy- ролка със стерилизирани микрохирургучни стоманени игли с дължина на иглата 0,2 мм. Уредът създава леки повърхностни убождания, без да оставя следи от болка или кървене, а да активира клетъчната регенерация и подобри проникването на серуми и кремове. С постоянната употреба- 2,3 пъти седмично, за 5-10 мин. кожата ще се чувстава по-гладка и по-здрава. Благодарение на многобройните микроперфорации, създадени от ролката, серумът ще проникне в кожата до 100 пъти по-добре.

Колко процедури са нужни:

В терапията dermaOXY кислородът се впръсква под високо налягане върху кожата. Това дава нов живот като въвежда в кожата и 90% чист кислород. Резултати се виждат и след първата процедура, но препоръчваме курс от 6 терапии и поддържащи терапии, за да остане кожата ви красива и сияйна. Една терапия продължава около 45 мин.

Ако искате лично да се убедите в ефекта от процедурата dermaOXY, възползвайте се от специалното предложение на Салони за красота Murphy. На 27 и 28 септември 2019 може да получите 50% отстъпка в салона на бул. "България" 11. Запазете своя час на телефон: 0887 428 326.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама