5 тенденции при аксесоарите за есен/зима 2019


5 тенденции при аксесоарите за есен/зима 2019
Снимка: Instagram

Трябва да признаем, че ни беше изключително любопитно да видим как джендър-пънк настроенията, които видяхме на всички Седмици на модата, ще повлияят на тенденциите при аксесоарите за есен/зима. Бихте предположили, че в сезон, който беше категорично неопределен като излъчване, бижутата ще бъдат едва забележими. Но не, дизайнерите намериха начин да комбинират разкошни аксесоари с минималистични визии. Благодарение на тези тенденции ще бъдете в крак с модата, без да се налага да се разделите с цяла заплата за нов гардероб.

1. Много дълги обици

Редица модни гиганти сякаш водиха надпревара на подиума кой ще направи най-дългите обеци – от Prabal Gurung до Louis Vuitton всички предложения бяха екстремни. Както се досещате, това е една от водещите тенденции за този сезон. Можете да заложите на изчистен модел за офиса, а за вечерите навън изберете някой от разкошните чифтове, с които ще направите впечатление.

2. Винтидж вдъхновени шалове

Всички онези чаровни шалове с флорални и фигурални мотиви, с които вероятно сте виждали майка си или баба си, отново са актуални. Комбинирайте ги с по-семпъл аутфит, за да могат да служат като акцент.

3. Пискюли

Пискюлите са супер забавен начин да добавите леко бохемска вибрация към всяка визия. Всъщност, те могат да бъдат доста универсални, защото се връзват еднакво добре и с дънки, и с рокли. Yves Saint Loren и Lanvin заложиха на тях в колекциите си за този сезон.

4. Блестящи чокъри

Преди няколко сезона станахме свидетели как от мини тренд чокърите се превърнаха в тотален хит. Единствената разлика е, че този сезон трябва да заложите на нещо по-блестящо в индийски стил – камъни, пайети и други бляскави материали.

5. Безопасни игли

Ако никога не сте имали приятелка в гимназията, която е обичала да добавя безопасни игли към гривните си или вместо обеци, значи сте имали супер скучни ученически години. Няма нищо по-пънк от люлеещите се безопасни игли! Miuccia Prada представи доста готик колекция, в която тези шивашки пособия влязоха в ролята на брошки. Alexander McQueen пък заложи на масивни колиета, допълнени от безопасни игли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама