5 водещи тенденции през 2020 според Ана Уинтур


5 водещи тенденции през 2020 според Ана Уинтур
Снимка: Getty Images/Guliver

Ана Уинтур е факторът в модната индустрия, от който зависи дали една тенденция ще се наложи успешно, или не. Тя няма лични акаунти в социалните медии, поради което феновете й винаги искат повече. И тъй като дава интервюта изключително рядко, когато това се случи, ние се стараем да запомним всяка дума и си водим бележки. Разбира се, най-новото видео за поредицата на Vogue „Go Ask Anna“ не прави изключение.

Модната редакторка, превърнала се в икона, сподели кои са някои от любимите й тенденции, които ще доминират в колекциите пролет/лято 2020. Имайки предвид, че Ана има запазено място на първия ред за всички ревюта, можете да се обзаложите, че всички трендове ще бъдат истински хит!

1. Равни обувки

От Chanel “поведоха крак“ с практичните равни обувки за пролет/лято '20. Незасивимо дали става дума за боти, ботуши или балеринки, убедете се, че притежавате поне няколко чифта.

2. Бродерии

Не се нуждаете от красиво избродирано произведение на изкуството на Alexander McQueen, за да пробвате тази тенденция, въпреки че не би навредило.

3. Тренчове

Инвестирането в класически тренч, който на практика е безсмъртен в модно отношение, е задължително. Изберете модел в бежово или каки, а ако търсите по-модерен вариант заложете на 7/8 или къси ръкави.

4. Бермуди

Това може би ще е една от най-вълнуващите тенденции, ако обичате да експериментирате. Бермудите се очаква да бъдат под светлината на прожекторите още от ранна пролет, та чак до късно лято.

5. Ратан

От модния гигант Michael Kors знаят силата на хубавата ратанова чанта, тъй като по време на Седмицата на модата в Ню Йорк представиха множество стилни варианти по време на ревютата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама