70-годишната Вера Уанг впечатлява със супер тяло (СНИМКИ)


70-годишната Вера Уанг впечатлява със супер тяло (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Само преди дни феновете на азиатската дизайнерка Вера Уанг разбраха истинската й възраст. Честно казано, надали някой е очаквал това да е числото 70, при положение, че знаменитата създателка на булчински рокли не изглежда на повече от 40.

Прочутата модна икона поддържа активно социалните си мрежи по време на пандемията, споделяйки множество снимки от пищния си дом. И макар да обожаваме нейните тоалети, определено в момента сме по-заинтригувани от страхотната й форма, която демонстрира на кадрите и липсата на сериозни бръчки.

Вижте тази публикация в Instagram.

When a bit of bling is needed...... @davidsbridal @kohls

Публикация, споделена от Vera Wang (@verawang) на

В младежките си години Уанг е тренирала фигурно пързаляне, което определено е помогнало за стройната ѝ фигура, но отдавна не практикува този спорт. За сметка на това обича на прекарва времето си на голф игрището и макар да не е особено добра, в него намира истинско удоволствие.

От два месеца насам е затворена в къщата си в Маями, но това не представлява пречка нито за усърдната ѝ работа върху нови тоалети, нито пък за извайването на коремна преса, тъй като Вера залага на тренировките в собствената си фитнес зала, в комбинация с каране на колело. Що се отнася до грижите за кожата й, 70-годишната дизайнерка споделя, че се пази много от слънцето, а през останалото време залага на „работа, спане и коктейли с водка”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама