Тенденции при обувките за пролет-лято 2020 (СНИМКИ)


Тенденции при обувките за пролет-лято 2020 (СНИМКИ)
Снимка: ПР

Пролетта е перфектният момент за експерименти и освежаване на гардероба. Настъпи времето да се завърнем в ежедневието по-неотразими от всякога! Как да постигнем това? Със смели решения, увереност и пъстри комбинации. Нека стъпим на модната сцена по-решителни, вдъхновени и позитивни! Да видим какво ново се очертава при любимия дамски аксесоар: обувките.

Тази година при спортно-небрежния стил продължават да доминират вечните сникъри. Ugly сникъри, chunky сникъри, бели сникъри – те продължават да бъдат задължителен компонент от гардероба на модерната жена. Бялото в грубоват стил и масивна подметка остава на фокус, в допълнение от цветни детайли, предимно в неон и нови бляскави детайли! Пъстрите нюанси внасят свеж полъх в сникър-манията.

Балерините – незаменимите пролетни обувки за небрежна визия, се завръщат в нови пленителни цветове. Перфектни в комбинация с феерична пола, пъстра рокля или просто дънки с цветен топ, балерините внасят нотка романтика във всеки аутфит!

Любителите на класиката, които все пак се чувстват привлечени от нюансите на авантюризма, ще се насладят на неотразимите сандали с токчета. Съблазнително червено и цвят горчица са задължителен компонент в лятната визия. В съчетание с пъстър гащеризон с флорални мотиви, привличат погледа от километри!

НОСЕТЕ ОБУВКИ В ТОЗИ ЦВЯТ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАТЕ ПО-ВИСОКИ

Ако се чудите как да постигнете ефекта effortless style, ето и отговора – платформи... Така обичаните летни модели с клиновиден ток подчертават женствената визия и допринасят за постигането на модерната небрежна визия. Комбинирайте с цветен one-piece и оставете обувките да допълнят магията!

И накрая да видим какво ново се очертава при любимия аксесоар: дамски обувки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама