Имам нужда от някой, който ще бъде най-добрият ми приятел


Имам нужда от някой, който ще бъде най-добрият ми приятел
Снимка: iStock/Guliver

Истинската интимност е много повече от това да споделяте тялото си с някого. Истинската интимност е, когато имаш някой, с когото можеш да споделиш душата си.

За много хора, включително и за мен, само физическата близост не е достатъчна. Имам нужда от някой, с когото мога да споделя нещо повече от целувки и прегръдки. Имам нужда от човек, с когото мога да споделя душата си.

Имам нужда от любим човек, който в същото време да бъде най-добрият ми приятел.

Искам да се разгърна пред него, да плача дори и винаги да се чувствам в безопасност. Да се чувствам красива и желана, и да знам, че няма да си тръгне от мен, само защото му показах и лошата си страна.

Иска ми се да се смеем с него, да пием бира, да споделяме своите тайни. Да се разкриваме един пред друг без срам!

И също така искам да пътуваме заедно. Да опитваме екзотични и невероятно вкусни ястия от една чиния и да посрещаме изгревите заедно. Искам да се изгубя с него в непознат град и да се скитаме двама, държейки се за ръце, по странни улици, четейки улични знаци и опитвайки се да разберем на къде да поемем.

Искам ми се да има дни, в които няма да излизаме от уютния си дом. Ще лежим в леглото по пижами и ще гледаме любимите си телевизионни предавания. Да се знаем, да забравим за грижи и проблеми, да почувстваме любовта си един към друг.

Искам понякога да седим един срещу друг на леглото и да си говорим за всичко, което ни хрумне. А понякога просто да си мълчим и да се наслаждаваме на тишината.

Искам да го запозная със семейството си и да го опозная ... и след това да създадем свое собствено семейство.

Искам да се смея с него, да плача с него, да направя какви ли не глупости с него, искам да празнувам успехи и да скърбим заедно...

Заедно да се справим с всички проблеми, които животът решава да ни постави по пътя - заедно, държейки се за ръце.

Искам човекът до мен да бъде мой любовник, моя сродна душа, най-добрият ми приятел ... всичко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама