Най-неподходящите подаръци за мъж


Най-неподходящите подаръци за мъж
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете не са чак толкова трудни за избор на подарък, но това не означава, че не трябва да влагате старание. Тъкмо напротив, трябва много внимателно да избирате, когато правите подаръци за мъже. Все пак те са и придирчиви. И със сигурност не искат същите неща, които искат жените.

Жените обичат сантиментални подаръци от сърце, а мъжете просто искат неща, които са смесица от забавление и практическа полза. По-долу ще ви запознаем със списък, включващ най-неподходящите подаръци за представителите на силния пол, които въпреки това много жени им подаряват редовно.

Абонамент за фитнеса

Какво, вече не сме достатъчно слаби и елегантни? Това е един не толкова изтънчен намек, че мъжът трябва да влезе във форма. И това най-вероятно няма да го убеди да слезе от дивана, но пък може да бъде основание за отмъщение с вашия подарък през следващата година!

Одеколон

Мъжете или вече носят специфичен одеколон, или предпочитат да не използват такива. Вашата случайна селекция аромат най-вероятно няма да се впише в нито една от тези категории и е малка вероятността миризмата да хареса на вашия близък или роднина особено много. И така, шишенцето с одеколон ще остане неизползвано в неговата стая или баня завинаги.

Вратовръзка

Спокойно можете да поставите този подарък в категорията "скучен" и "забравим". Гарантираме ви, че никой мъж няма да се развълнува, ако отвори една кутия с нова вратовръзка вътре, а още по-малко да си я сложи още на следващия ден в офиса. Ако не сте уцелили и неговия любим цвят, тогава шансовете да го зарадвате с този подарък са още по-малки.

Обувки и дрехи

Не е това, че мъжете не се нуждаят от обувки и дрехи, те просто никак, ама никак не се вълнуват от тези неща. Една наистина голяма разлика между двата пола. В допълнение, шансовете ви да уцелите вкуса на получателя на подаръка са малки, както вече стана дума по въпроса с вратовръзките. Донесете една хавайска риза и можете да сте сигурни, че тя никога няма да напусне килера на жилището. А да не говорим колко ужасен подарък са чорапите!

До тук описахме възможно най-неподходящия избор на подаръци за мъж. А по-долу ще ви дадем някои варианти за такива, които биха се приели добре. Пак припомняме – забавно или практично.

Маркови аксесоари за любимите му спорт и хобита

Това могат да бъде комплект за бадминтон, ракета за тенис, спортни слънчеви очила и други аксесоари, в зависимост от предпочитанията на вашия партньор. Освен, че са практични показват, че добре познавате мъжа до себе си и цените неговите занимания в свободното време.

Добра идея е също, ако мъжът си пада по определена група или изпълнител, да му подарите билети за предстоящия им концерт. Ако той е геймър, можете спокойно да заложите на игрите или игровите елементи. Технологичните подаръци като нов смартфон, лаптоп или дрон със сигурност ще го направят щастлив, стига бюджетът ви да е достатъчен.

Нещо оригинално и забавно

Този тип подаръци са подходящи за успешни мъже, които на практика могат да си купят всичко, от което имат нужда. Изненадайте ги тогава с порцеланова статуетка Еднорог, златно тесте карти за игра, алкохолна рулетка и други забавни предмети, които ще ги накарат да се усмихнат. Богато разнообразие от подобни предложения с висококачествена изработка можете да откриете в онлайн магазин Neostyle.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама