Опитайте любимата терапия за подмладяване на Мадона


Опитайте любимата терапия за подмладяване на Мадона
Снимка: Getty Images/Guliver

Мадона може да е вече на 61 години, но изглежда повече от добре за възрастта си. И една от причините да е така е терапията Intraceuticals. Тя е първата в света високоефективна подмладяваща неинвазивна терапия – безиглена мезотерапия с патентовано тройно наслагване на хиалуронова киселина.

От тази есен и вие може да се погрижите за кожата на лицето си с Intraceuticals в Салони за красота Murphy.

Kакво представлява процедурата Intraceuticals?

Intraceuticals e интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията Intraceuticals е изцяло нова и позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на неинвазивната кислородна мезотерапия Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, но придружен с максимален ефект.

Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл, Джесика Бийл, Ева Лондория, модели на Victoria's Secret и много други.

Intraceuticals в 3 етапа:

1. С помощта на кислород под ниско налягане до дълбоките слоеве на кожата се доставят активни съставки, противодействащи на стареенето. Процесът на кислородна мезотерапия едновременно охлажда и успокоява кожата. Тази първа стъпка в трансформацията на кожата подготвя максималното абсорбиране на подмладяващия серум (втори етап) и овлажнява кожата в дълбочина.

2. Идва ред на уникалния подмладяващ серум, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Терапията с хиалуроновата киселина предизвиква мигновено овлажняване на кожата, което се проявява във видима стегнатост, изглаждане на бръчките, подобряване контура на лицето и цялостен блясък. Резултатите са не само моментни, подобряването продължава и през дните след процедурата.

3. От особена важност е и последният етап на мезотерапията, чиято ефективност се дължи на специални поддържащи продукти. С тяхна помощ всички слоеве на кожата получaват хранителните вещества, гарантиращи дълготрайност на отличните резултати от терапията.

За каква кожа е подходяща терапията Intraceuticals?

Суха кожа;

Дехидратирана кожа;

Фини линии и бръчки;

Пигментни петна и хиперпигментация;

Акне, проблемна кожа;

В комбинация с други процедури.

Салони за красота Murphy (ул. "Граф Игнатиев" 3) са приготвили чудесна изненада за всички, които искат да опитат Intraceuticals. В двата дни на "Отворени врати" (12 и 13 септември) ще може да се възползвате от 50% намаление на процедурата Intraceuticals Rejuvenate за дълбока хидратация с подмладяващ ефект.

Повече научете ТУК!


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама