Топ тенденции при косите за Пролет 2020 (СНИМКИ)


Топ тенденции при косите за Пролет 2020 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Пролет е, което много ни радва. Може да сме в извънредно положение, да си стоим вкъщи, но тенденциите при косите са тук и трябва да ги знаете. Защото скоро карантината ще приключи (да сме конкретни - 13 май 2020, бел.р) и с удоволствие ще може да пробвате следващите трендове. Нашaта приятелка Благовеста Захариева, която е топ фризьор в Салони за красота Murhpy, ни сподели какво ще е актуално при прическите този сезон.

Цветя в косите 

Всякакви видове цветя - изкуствени и естествени в различни конфигурации.

Недовършени, небрежни кокове 

Прибиране на косата в кок в горната част на главата, като краищата остават свободни, извън него, придавайки небрежен ефект.

Контрастни цветове 

Тъмният, дълбок корен остава в тенденциите, но в съчетание с доста по-светли дължини. Комбинациите в цветовете могат да са монохромни, но с подчертан контраст.

Раздвижен боб 

Миналият сезон актуален беше класическият, доста масивен square bob с дължина до брадичката. Това, което се променя сега, е текстурата - тя става по-раздвижена с лек елемент на шаг.

Панделки и перли 

Всеки сезон се отличава с различни аксесоари в косите. Тази пролет актуални са панделките и шаловете, които могат да се добавят както в различни видове плитки, така и в кокове.

Перлите също ще бъдат тренд този сезон, но за разлика от миналата година, когато беше модерно да се носят oversize фиби с перли на тях, сега те се поставят по една и разпръснати в цялата коса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама