10 знака, че ТОЙ вече ти е изневерил


10 знака, че ТОЙ вече ти е изневерил

Мъжете никога не си признават, че са сгрешили, докато ти сама не ги хванеш в крачка. Има някои признаци, които ясно ни показват, че нещата не са наред и не бива да ги пренебрегваме.

1. Емоционална отдалеченост

Изведнъж отношението му към вас се променя. Затваря се в себе си и се ограничава единствено до рутинните разговори. Тази промяна в държанието, психолозите обясняват с чувството за вина – колкото по-малко говориш, толкова по-малка е вероятността да се издъниш и да бъдеш разкрит.

2. Необичайно поведение

За отрицателно време променя ежедневните си навици. Започва да се грижи за външния си вид, застоява се пред огледалото, купува си маркова риза – неща, които до преди това е наричал „излишни глезотии”.

3. Изнервя се лесно

Прибира се нервен вкъщи, а при опит от ваша страна да разберете каква е причината се натъквате на грубо, арогантно и на моменти дори агресивно поведение. Каквото и да направите – винаги грешите. Скандалите зачестяват.

4. Параноя

Обсебва го параноята, че непрекъснато го следите и искате да се месите в личния му живот. Все по-често говори за това, колко обсебваща сте и как свободата и взаимното доверие са водещите в една връзка.

5. Служебните ангажименти растат

Изведнъж става доверено лице на шефа, който въпреки, че не го повишава, разчита все повече на неговата помощ. Прибира късно от работа, а командировките и служебните разговори зачестяват.

6. Разходите се увеличават

Колата все е за ремонт, най-добрият му приятел изпада в сериозно финансово затруднение и има нужда от „малък” заем и още куп непредвидени разходи, които се отразяват на семейния бюджет. И не на последно, изведнъж фирмата, в която работи решава да „прекрати” изплащането на редовните бонуси.

7. Пропуска ваканциите

Избягва да крои планове за бъдещето, изпраща ви сама на почивка с децата, тъй като е много ангажиран.

8. Странни въпроси за местонахождението ви

Обажда ви се и ви „залива” със странни въпроси относно това къде сте и кога ще се приберете. Ясно е защо!

9. Застоява се пред компютъра

Остава пред компютъра до късно вечер, а всеки опит от ваша страна да разберете какво го задържа там, завършва с внезапна смяна на страницата и цяла реч за това колко е важно да се уважава лично пространство на всеки.

10. Промяна в интимния живот

В леглото се превръща в друг човек. Винаги е изморен и предлага реванш за следващия ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама