20 неща, заради които обичам мъжа до мен


20 неща, заради които обичам мъжа до мен
Снимка: iStock/Guliver

Когато за първи път го видях, нямах представа, че един ден той ще бъде толкова важна част от живота ми. Макар че ми беше направил силно впечатление още преди много години, не съм си представяла, че днес ще имам възможността да пиша за него, за нас.

Харесваше ми, русото момче със сините очи.., ах, как ме гледаха... Но историята ни не продължи дълго.

След години, обаче, ние се срещнахме отново. В онзи ден, когато съдбата ни изправи очи в очи, дори за миг не си помислих, че този симпатичен тийнейджър, превърнал се вече в мъж, ще бъде моят мъж, моята любов.

Животът е пълен с изненади - никога не знаеш с кого ще те срещне, нямаш представа какво ти е подготвил.

Нямам идея какво ще бъде утре, нито колко ще продължи нашата история този път, но в едно съм сигурна – обичам го.

Макар понякога да е трудно, макар да не е приказка, имам много причини да го обичам и да бъда с него.

1. Той е искрен. Винаги, когато ми говори, ме гледа в очите и там виждам истината. Дори за миг не ми е дал причина да се съмнявам.

2. Той ме кара да се смея. Измисля смешни истории, понякога се прави на палячо и не го интересува колко глупаво изглежда, защото е готов на всичко, за да чуе смеха ми.

3. Той е добър. Винаги съм казвала, че мъжът с добро сърце е този, който рядко се среща и който трябва да задържиш. Той е готов да помогне на мен, на приятели, на непознати. Без да търси изгода в това, просто защото му харесва да прави добро.

4. Той обича животните. Обожава ги, също като мен. Винаги съм си мечтала да намеря мъж, който да обича всякакви животни, да ги храни, да си играе с тях и също като мен (макар да изглежда малко откачено) да си приказва с тях.

5. Той е чувствителен. Няма нищо срамно в това да чувстваш и да показваш чувствата си. Виждам, когато е щастлив, виждам, когато е наранен, дори съм виждала насълзените му очи. И това е хубаво, защото знам, че мъжът до мен има сърце, има чувства и спокойно може да ги изразява пред мен.

6. Той ме уважава. Едно от най-важните неща в една връзка за мен е уважението. Страстта е до време, но уважението е за цял живот.

7. Той ме подкрепя. Дори понякога идеите ми да са луди, той винаги застава зад мен, до мен и е готов да ме подкрепи във всичко едно мое решение.

8. Той е мой приятел. Пред него мога да разкрия душата си, да споделям, да говоря с часове, да покажа себе си – с всички мои недостатъци. Той е най-добрият ми приятел!

9. Той ми дава свобода. Дава ми време, което да прекарам със себе си, с приятели, да върша нещата, които обичам и харесвам.

10. Той ми прощава. За глупавите неща, които правя, за думите... Колкото и да съм го наранявала, той ми прощава и не спира да го прави!

11. Той ми готви. И го прави много добре. Той е най-добрият готвач, когото познавам.

12. Той е себе си. Без маски, без преструвки – той винаги е себе си. Понякога наивно дете, понякога най-забавният човек, понякога адски нервен, понякога твърдоглав, понякога много романтичен и винаги мъж на място.

13. Той ме кара да се чувствам специална. Прави ми комплименти, понякога ми подарява цветя, пише ми мили бележки и дори когато изглеждам зле, сънена, с рошава коса и подпухнали очи, той ми казва, че съм красива.

14. Той е любознателен. Обича да открива нови неща, да трупа знания, постоянно да се учи. И дори понякога да ми се вижда малко смешно, аз се гордея с тази негова черта. Защото човек трябва да се учи докато е жив.

15. Той е верен. Трудно е в днешно време да намериш човек, който да те обича, уважава и да ти остане верен. "Когато сърцето е пълно, очите на търсят!” Аз вярвам на моя мъж, защото той всеки ден доказва верността си.

16. Той е красив. Очите му, ръцете му, усмивката му, душата му – харесвам всички в него. За мен той е най-красивият мъж на света!

17. Той се грижи за мен. Една жена има нужда да се почувства слаба понякога, да знае, че има кой да я защитава, да е пази, да се грижи за нея. Когато съм болна, когато ме е страх, когато просто имам нужда – той винаги е до мен.

18. Той ме прави щастлива!

19. Той ме обича, истински, искрено, силно, лудо!

20. Той е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. С него искам да заспивам, до него искам да се будя!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама