3 начина да спечелите жената Водолей

  • 3 начина да спечелите жената Водолей
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 11.02.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Жените Водолеи на пръв поглед изглеждат „лесни” за спечелване, защото са много комуникативни и отворени към света. Истината обаче е съвсем различна. Тези дами са странни, независими и рядко попадат в каквито и да било рамки. Затова и няма точна рецепта как да впечатлите жена, родена под този знак, но тези 3 неща със сигурност ще се увенчаят с успех!

1. Не се страхувайте от открити дебати

Това с уговорката, че не става дума за скандали, а за чист и прост дебат. Разликите в мнението на двама души често се оказват заздравяващи за съвместимостта на взаимоотношенията, но Водолеят е истински експерт по различията. Дори ако се уморите от постоянните дискусии и бихте предпочели да се съгласите с любимия си Водолей в името на един спокоен живот - не се изкушавайте. Веднага след като умствената борба затихне, жената от тази зодия ще търси нов партньор на друго място.

2. Предлагайте опции

Използвайте същата тактика, която мнозина родители често използват с малко дете - дайте им опции. Ако искате да излезете на среща с Водолей, предложете им избор между кино и ресторант например, а не просто да ги попитате дали им се излиза. Този знак цени много свободата си и дори привидно незначителните решения, които взимат ежедневно, ги кара да се чувстват живи.

3. Забравете за рутината

Водолеят е непредсказуем знак, управляван от Уран, което означава, че има патологичен ужас от ежедневието, правилата и нормите. Решавайки, че трябва да правите едно и също нещо по едно и също време всяка седмица, е един от най-бързите начини да загубите сърцето на Водолея. Може да е трудно, но се опитвайки да изненадвате тази жена колкото можете по-често, да я предизвиквате, да я изкарвате от зоната й на комфорт.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.