3 тайни на супер успешните връзки


3 тайни на супер успешните връзки
Снимка: Istock

Сигурно сте срещали на онези перфектни двойки, които са от години заедно, но излъчват толкова много любов сякаш са се запознали вчера. И се питате каква е тайната на тази магия?

Вижте още: Ако НЕ усещате тези 6 неща, това не е любов

Всъщност истината е, че перфектната връзка не се дължи на тайно заклинание, а на едно проста думичка - "отношение"!

Днес ви представяме 5 неща, които хора със супер успешни връзки правят по различен начин от останалите: 

1. Уважение

Да, звучи супер лесно, но бъдете честни стараете ли се да се държите с уважение към партньора си?

Проблем на дългите връзки е, че партньорите до толкова свикват един с друг, че доста често минават границите на добрия тон и си изкарват всички несгоди от деня върху половинката. Обръщай се към човека до вас с мило име и любов, дори когато имате напрежение в ежедневието си и ще видите колко бързо ще разтопите сърцето му.

Вижте още: Благодаря ти, че обичаш онази част от мен, която аз се срамувам

2. Имайте отговорност за собствените си чувства

Друг голям проблем в дългите връзки е, че започваме да обвиняваме партньора до нас за всичките си несгоди независимо дали става въпрос за професионални или личностни проблеми. Ако приемете, че вие носите отговорност за собствения си живот, ще дадете глътка свеж въздух на личните си отношения.

3. Всеки има свое време

Най-сигурният начин да убиете любовта е като единият партньор паразитира върху другия. Много е сладко да видиш мъжа на приятелката ти на шопинг с нея, след това да ги засечеш във фризьорския салон, но когато го срещнеш с нея в козметичното студио разбираш, че в тези отношения определено има нещо нездравословно. Здравите връзки се изграждат между хора, които са си позволили всеки един от тях да има своето лично време за себе си и приятелите си. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама