3-те типа мъже, които ще срещнеш преди НЕГО


3-те типа мъже, които ще срещнеш преди НЕГО
Снимка: iStock/Guliver

На всички ни е ясно, че преди да срещнем принца, трябва да целунем няколко жаби. Малцина са късметлийките, които намират голямата любов още от първия път. А ето и кои са 3-те типа мъже, които се появяват в живота ни и понякога се влюбваме в тях, друг път ги бъркаме с Него, но всъщност точно те ни тласкат към онзи единствен мъж, с когото ни е писано да остареем.

1. Скучният красавец

Това е човекът, от когото се чувстваме привлечени и копнеем да видим усмивката му, но всъщност трудно успяваме да проведем истински разговор. Харесва ни идеята за него, но наистина бързо си даваме сметка, че нямаме бъдеще заедно.

2. Свалячът

Ето го и чаровника, който определено знае как да накара една жена да се почувства специална. Но освен това, знае добре и как да държи в напрежение – не си вдига телефона, не отговаря на съобщения с дни и се обажда, когато той прецени, че иска да се видите. Не отнема много време, за да разберем, че не сме единствените дами, попаднали в „радара” му.

3. Обсебеният

На пръв поглед съвсем нормален мъж, който често успява да ни замае главата и се влюбваме в него. После разбираме, че всъщност е доста доминантен и предпочита да ни контролира, от колкото да ни обича. Нуждае се от увереност и е болезнено ревнив.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама