4 женски навика, които съсипват връзките


4 женски навика, които съсипват връзките
Снимка: iStock

Понякога жените допускат грешки, които са безобидни на пръв поглед, но могат да доведат до крах на връзката. Няма универсална рецепта за щастие, но е добре да избягвате типичните грешки, за да не  дразните мъжа до себе си. Ето с какво жените най-много дразнят мъжете и рискуват връзката си.

1. Стремят се към идеала

В желанието си да бъдат перфектни, жените рискуват щастието си и дори не го осъзнават. Понякога прекомерното старание единствено лишава мъжа от мотивацията да направи нещо за връзката. И без видима причина той започва да изпитва недоволство от любимата си.

2. Пълен контрол над живота му

Пълен контрол над живота му, постоянно следене в социални мрежи, обаждания по пет пъти на час - с подобно поведение единствено го отблъсквате от себе си. Всичко това силно дразни мъжа ви и вместо това той просто ще се затвори в себе си.

ВИНАГИ НАДРАСТВАМЕ ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА ГИ ОБИЧАТ

3. Прекомерна загриженост

Ако сте прекомерно загрижена за здравето му, за начина му на хранене, за извънредните му часове в офиса, със сигурност ще го изнервите. Едва ли той ще има особено желание да се прибере от работа, знаейки че у дома го очаква поредната лекция на тема здравословен начин на живот.

4. Сълзи

Женските сълзи за много мъже изглеждат просто като начин за манипулация. Контролирайте емоциите си и не плачете постоянно и без причина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама