4 неща, които правят само истински влюбените двойки


4 неща, които правят само истински влюбените двойки
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки факта, че се срещате от доста време, все още не спирате да си пишете сладки съобщения един на друг, споделяте снимки и глупави шеги, намерени в Интернет. Говорите с часове, ако някой от вас е в друг град или държава и си обменяте аудио съобщения преди лягане. И веднага щом се случи нещо важно или смущаващо, ще се обадите на своя партньор и той със сигурност ще намери подходящите думи да си утеши.

Прегръдките са един от най-важните ритуали за вас. Щом го прегърнете, вие със сигурност се чувствате в безопасност и той влага цялата си топлина в такава нежност. Това е прекрасно! Любовта към вас все още е на романтичен етап, но дали ще остане така и след време? Вижте кои са нещата, които правят истински влюбените двойки, тези, които държат един на друг, без значение от колко време са заедно.

Уважавате интересите на другия

Ако той иска да гледа важен за него мач, най-вероятно ще го гледате заедно. И въпреки факта, че далеч не сте фен на футбола, ще получите голямо удоволствие и ще го презаредите с вълнение. Той не е против да отиде на театър с вас, въпреки че не е любимото му занимание или да ви прави компания на нова изложба. Той дори ще посети и йога клас заради вас, защото се интересува от хобитата ви.

6 ТАЙНИ НА ЩАСТЛИВИТЕ И УСПЕШНИ ДВОЙКИ

Споделяте си всичко

Дори и да има проблеми в работата или с роднини, той ще ви сподели - нека бъде прекалено студено, сдържано и спретнато (защото е мъж и не е свикнал да се оплаква от живота), но все пак ще го направи. Вие от своя страна знаете, че във всяка ситуация можете да разчитате на него. И не се страхувате да говорите помежду си за чувства и желания – чувствате се добре да го направите.

Приятели сте

Той има странно чувство за хумор, което само ти разбираш. Ето защо никога няма да се отегчите да се забавлявате заедно както на парти, така и когато сте само двамата у дома. Знаете как да изгладите конфликтите, превръщайки всичко в шега и понякога дори да се подигравате един на друг, като стари приятели. Повярвайте ми, много рядко се случва двама души от противоположния пол да се разбират толкова добре. Но при щастливите двойки приятелството е едно от най-важните неща.

Планирате съвместно бъдеще

Не, не изчислявате колко ще струва сватбата ви, просто обожавате да говорите в кой град бихте могли да живеете след няколко месеца и къде да отидете на мечтаната ваканция. Любимото ви занимание е да лежите на дивана, сгушени един друг и да мечтаете за красиво бъдеще заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама